Miért számít értelmes embernek aki Discoveryt néz?
Figyelt kérdés
Már vagy 60 embertől hallottam, hogy hát ő nem néz tv-t csak discoveryt mert az nagyon jó. Egy csomó kitalál dolog van rajta. Kezdjük pl. a saját készítésű marhaságaival és folyamatosan tényként állít be dolgokat. A műsoroknak több mint a fele meg van rendezve kb. semmi értelme sincsen, ugyan olyan valóvilág szintű az egész, csak más környezet meg elhitetik a nézővel, hogy ez érdekes és igényes. Ettől művelt az ember... Persze nem azt mondom, hogy csupa hazugság, de elég sok sz-rt nyomatnak :/ Csak engem idegesít ez a nagy izé körülötte, hogy húúú Discovery te milyen értelmes ember vagy..2013. aug. 12. 08:28
1/4 anonim válasza:
szerintem,nem feltétlen értelmes,aki discoveryt néz.Bátyám is nézi...
2/4 anonim válasza:
ma 14:31
Mutasd meg a bátyádnak, hogy mit írtál...
3/4 anonim válasza:
Én is szinte csak azt nézem, de szerintem nincs ebben semmi, amivel büszkélkedni lehetne. Egy-két adás kivételével az összes csak szenzációhajhász, megjátszott szórakoztató, nem pedig oktató műsor.
A Discovery és társcsatornái már rég nem nevezhetők valódi ismeretterjesztő csatornáknak. Nem érdeklik őket, hogy valaki tanul-e valamit a műsoraikból, csak a nézettségre hajtanak. Amerikában nemrég például egy olyan műsort vetítettek, amiben a kihalt megalodon cápát élőnek állították be -- a tudósok mind színészek voltak, Photoshop-olt fényképeket mutattak be, és az egész műsor csak egy fiktív mesefilm volt. A csatornának semmi hitelessége nincs.
4/4 anonim válasza:
Azért, mert lassan már te is összefogsz tudni szerelni egy autót kb. annyi autós bu ziság van rajta... Vagy akár profi licitáló is lehetsz hisz abból is csak 3-4 műsor van... Sőt akár a szabadban is simán élhetnél hisz már 30ezerszer láttad hogy kell... Amúgy viccet félretéve ez az adó már egy vicc... Régen tényleg fasza volt, tanulhattál belőle, de ma már pff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!