Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » /Trónok harca/ Lehet oka...

/Trónok harca/ Lehet oka annak, hogy Melisandre és Thoros találkozott a sorozatban és Mel látta a R'hllor által többször is feltámasztott Beric-et?

Figyelt kérdés
Pár hete értem végig a könyveken és persze hogy Jon miatt kérdezem ezt. :D (Mert azt olvastam valamikor hogy a rendezők tudják az egésznek a kimenetelét, de most meg nem mondom melyik nyilatkozta)

2014. dec. 8. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Lenne értelme. És ja a rendezők vágják az összes karakter sorsát, de a sorozatban le kell egyszerűsíteni nekik a dolgokat és csak a lényegesebb eseményeket kell belesűríteniük a sorozatba, és érthetőbbé kell tenniük valami más adalék jelenettel a történetet mint pl. talán pont ez a Mel+Thoros találkozás. De ezeket már többször elmondták a rendezők is.

Lehet hogy akik nem olvassák azoknak miután átvészelték Jon halálát leesik ugyan úgy, hogy ''hoppá ki is volt az a másik R'hllor hívő fazon akivel Melisandre találkozott és többször ujraélesztette azt a fazont?'':D

2014. dec. 8. 19:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem kizárt,hogy Jon Beric sorsára jusson. Ez sztem tipikusan olyan dolog,amiből ha még egy lenne, akkor az már "túl lenne használva".

Éppen ezért bízok benne,hogy Cersei tárgyalása a következő könyvben nem egyszerű harc általi ítélethozatal lesz, hanem -nemtom magyarra hogyan lettek fordítva- trial by Seven, tehát egy 7 a 7 elleni harc. Mert a "normál" harc általi már kétszer is volt Tyrionnal az aktuális történetben, de a 7vs7 csak az 1. Dunk&Egg novellában és a világkönyvben egyszer említve.

2014. dec. 8. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:

"Cersei tárgyalása a következő könyvben nem egyszerű harc általi ítélethozatal lesz"

Szerintem akkor lenne izgi, ha Cersei a bajnokának a futótüzet választaná, mint anno az őrült király. :) És amennyire zakkant, bele is férne.

Mel és Thoros cak azért találkoztak, mert ott volt Gendry és így a nézők jobban össze tudták kapcsolni, hogy itt két vörös papról van szó. Szimplán csak karaktertakarékosak akartak maradni.

Jont inkább a Mások támasszák fel. Sokkal érdekesebb lenne.

2014. dec. 9. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Aerys király volt, azt tett amit csak akart. Cersei egy bukásra ítélt hanyatló királynő, plusz a Hit akar ítélkezni felette, így senki sem engedné neki h a tüzet válassza. Tehát 100% hogy nem lesz a tűz a bajnoka, de komolyabban nem is fog belegondolni,hogy azt kellene választania, mivel akkor nem lenne semmi értelme Robert Strong-nak.
2014. dec. 9. 12:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Aerys is hanyatló király volt, így ez nem érv.
2014. dec. 9. 12:24
 6/6 anonim ***** válasza:
De mint te is mondtad,ő KIRÁLY volt. Attól,h mindenkiben ellenséget látott, még Rhaegarban is, és az őrület jelei mutatkoztak rajta, mellette állt a Reach (nemtom magyarra h lett fordítva) és Dorne teljes serege, és akkor még a felkelés sem robbant ki, tehát ő uralkodott egész Westeroson. Azt tett amit csak akart. Ezzel szemben Cersei "csak" a király felesége és így a királynő volt, tehát közel sem volt akkora hatalma,mint egy királynak. Plusz minden épelméjű ember belátja,h a tüzet nem választhatja, mert rohadt nagy baromság...
2014. dec. 9. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!