/Trónok harca/ Lehet oka annak, hogy Melisandre és Thoros találkozott a sorozatban és Mel látta a R'hllor által többször is feltámasztott Beric-et?
Lenne értelme. És ja a rendezők vágják az összes karakter sorsát, de a sorozatban le kell egyszerűsíteni nekik a dolgokat és csak a lényegesebb eseményeket kell belesűríteniük a sorozatba, és érthetőbbé kell tenniük valami más adalék jelenettel a történetet mint pl. talán pont ez a Mel+Thoros találkozás. De ezeket már többször elmondták a rendezők is.
Lehet hogy akik nem olvassák azoknak miután átvészelték Jon halálát leesik ugyan úgy, hogy ''hoppá ki is volt az a másik R'hllor hívő fazon akivel Melisandre találkozott és többször ujraélesztette azt a fazont?'':D
Szerintem kizárt,hogy Jon Beric sorsára jusson. Ez sztem tipikusan olyan dolog,amiből ha még egy lenne, akkor az már "túl lenne használva".
Éppen ezért bízok benne,hogy Cersei tárgyalása a következő könyvben nem egyszerű harc általi ítélethozatal lesz, hanem -nemtom magyarra hogyan lettek fordítva- trial by Seven, tehát egy 7 a 7 elleni harc. Mert a "normál" harc általi már kétszer is volt Tyrionnal az aktuális történetben, de a 7vs7 csak az 1. Dunk&Egg novellában és a világkönyvben egyszer említve.
"Cersei tárgyalása a következő könyvben nem egyszerű harc általi ítélethozatal lesz"
Szerintem akkor lenne izgi, ha Cersei a bajnokának a futótüzet választaná, mint anno az őrült király. :) És amennyire zakkant, bele is férne.
Mel és Thoros cak azért találkoztak, mert ott volt Gendry és így a nézők jobban össze tudták kapcsolni, hogy itt két vörös papról van szó. Szimplán csak karaktertakarékosak akartak maradni.
Jont inkább a Mások támasszák fel. Sokkal érdekesebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!