Youtube-ot/online videókat v. filmeket néztek többször, vagy inkább tévét?
Szeretnék a témában írni egy esszét, ezért lenne szükségem a válaszaitokra. Kérlek írjátok oda a válaszaitok után a korotokat is.
Előre is köszönöm.
Kiírom lemezre a filmeket, és kizárólag azt nézem.
Tévét gyakorlatilag egyáltalán nem nézek.
45/F
Nem nézek tv-t, nincs is ilyen készülékem.
Youtube, illetve (természetesen legálisan beszerzett) filmek.
22
Sokat nézek Youtube-ot is, de még többet sorozatozok. Azokat netről szedem le, angolul, mert úgy a jó, aztán streamelem tv-re.
TV-t csak nagyon keveset nézek, este Comedy Central-on egy Family Guy részt, meg ha fent vagyok addig akkor egy Simpsons szoktam csak nézni, vagyis inkább csak háttérzajak berakom.
18/F
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
Egyébként magamból kiindulva legelőször is azt írtam az hogy az online videók, a Youtube, stb. lassan de biztosan kiszorítja a tévénézést. Mostmár biztos vagyok benne hogy a feltevésem helyes volt, eddig egyöntetűek a válaszok.
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
TV-zést inkább a Netflix meg Amazon fogja felváltani.
Mármint lehet, hogy Youtube elterjedtebb lesz, de Youtube-ra konkrét sorozatokat nem nagyon szoktak készíteni, ott inkább csak vlogok meg ilyen pár perces gagek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!