Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek melyik volt a...

Szerintetek melyik volt a legjobb Való Világ széria?

Figyelt kérdés

Sziasztok :D szerintetek meddig volt eddig a legjobb Való Világ széria,illetve legkedvencebb szereplötök az eddigi szériakból?

megkérném azokat akik utálják a Való Világot,hogy ne írkálják ide a hsz-eiket

2014. nov. 24. 23:08
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, teljes mértékben igazad van!
2015. jan. 30. 00:57
 32/56 anonim ***** válasza:
0%
angliaban elek barom arc angliaban nincs ekezett de ikubetyar!! es ponttt ezzz azzz a dennis kajak kopaszodik !! es mer nezi mindenki mer dugja a fannit amugy meg az osszes tobire senki nem kivancsi csak a kapcsolatokra meg a sz.e.x.re azt errol ennyitt EINSTEINNN
2015. jan. 30. 01:49
 33/56 anonim ***** válasza:
5%
amugy meg kerdezo ! hany okostojast lattal mar valo vilagot megnyerni?????? az atilla is azert nyert mert egy bunko ketszinu paraszt volt !! eskuszom ti nem ertitek a valo vilag lenyeget bmeg ! mitt kell alszenteskedni hogy ienek meg olyanok akkor mer nezitek bmeg?????????? teszitek itt a kulturalt jomodoru sracot azt valo vilagot neztek normalis jobhejrol jott emberek nem is nezik mert megmodjak hogy csak a hulyek nezik !! ti mert nezitek??? illemet tanultok belole ? netan etikettet??? a nagy f..szokat arra vagytok kivancsi hogy szemetkednek eymassal a villalakok hogy armanykodnak manipulaljak egymast es ki kivel jon ossze ki kit d..g meg !! mar szanalmas hogy te is ki mersz irni akarmit a valo vilagrol azt ocsarolod !! akkor ne nezd taj paraszt
2015. jan. 30. 01:57
 34/56 A kérdező kommentje:

hány okostojást? hát kapásból az Alekosz pontosan ebben a kategóriában indult,

én egyáltalán nem is nézem a VV7-et

hogy mi értelme a VV-nek? ugyanaz mind a Showder Klubnak meg más hasonló műsornak a szórakoztatás,azért néztem a VV4-et mert szórakoztató volt

ha tanulni akarok a tvből akkor átkapcsolom a Discoveryre

de ilyesmin igazán kár veszekedni hogy kinek mi tetszik

2015. jan. 30. 06:21
 35/56 anonim ***** válasza:
0%

nem szerettem volna veszekedni de idegesit hogy tenyleg nem latja at sok ember hogy mirol szol !

amugy meg komolyan kivancsi volnek a velemenyedre ! alekoszt tenyleg okosnak tartod ??? ez most komoly??? kb annyi esze van mint nekem xDDD egy orult allat akin szakadni leet de az okostol messze all!! epp ez az hogy senkinek nem tetszik a vv megis mindenki tudja ki kicsoda ki kivel van ! nehogy azt hidd en nem nezem a discoveryt vagy barmej mas hasonlo csatornat de annak is meg van a maga celja es a valo vilagnak is tejesen mas kategoria az elosbol lehet tanulni de a valo vilagot meg azert nezem mert belehet rajtuk sirni amit muvelnek :S ( mi a homo erectus? : homokos??? ) xDDD de most komolyan ??? xDDDDDD

2015. jan. 30. 13:54
 36/56 A kérdező kommentje:

és mégis mit nemlátunk át a Való Világon? magyarázd már el légyszives

ja mert ha minket nem az érdekel hogy holnap ki kit fog megdöngetni a VV-ben akkor nyilvánvalóan nemértjuk a VV-t,

szerintem az emberek eltudják dönteni hogy mi tetszik nekik és mi nem

és én nem azt mondtam hogy Alekoszt hu de inteligensnek tartom,hanem hogy az okostojás kategóriában indult,

egyébként volt a VV4 ben IQ felmérö ha nézted, és átlagos inteligenciát értek el,kíváncsi lennék a mostaniak mennyit érnének el,

és negondold ha valaki öregen megy be a VV-be már szar az élete,Laci volt a legöregebb a VV4-ben,40 évesen volt egy diplomája és egy biztonsági céget vezetett

2015. jan. 30. 14:26
 37/56 anonim ***** válasza:
100%
''meggy inkabb aludni mer lovik a pizsit !! '' drága ehhez nem kell ékezet:D ''meggy'' hahaha istenem. veled még veszekedni se jó, nézd tovább a való világot , sok sikert, na szia, pacsii
2015. jan. 30. 22:01
 38/56 anonim ***** válasza:
0%
sajat magadat hazuttolod meggg tee degeneralt ez az hogy 40 eves volt azt ki is esett rogton ahogy alkalom adodott ra!! nezem is nyomorek !! akkor minek irsz egy olyan kerdes ala ami valo vilaghoz kapcsolodik mikor ugy beszelsz rola mint aki megveti !!! ez az hogy nem tudsz mast irni mer ful dankoros vagy csak hogy veletlen el irtam egy szot ! ez massal nem tortenhet meg? te ikubetyar ! menny azt szo...pd le az illem tan tanarod
2015. jan. 30. 23:10
 39/56 A kérdező kommentje:
oké,majd reagálok a válaszodra ha képes leszel leírni egy mondatot káromkodás nélkül
2015. jan. 30. 23:44
 40/56 anonim ***** válasza:
azt még mindig úgy kell írni hogy menj, és nem úgy hogy ''menny'' :D haha komolyan jókat nevetek :'DDD
2015. jan. 31. 00:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!