Szerintetek melyik volt a legjobb Való Világ széria?
Sziasztok :D szerintetek meddig volt eddig a legjobb Való Világ széria,illetve legkedvencebb szereplötök az eddigi szériakból?
megkérném azokat akik utálják a Való Világot,hogy ne írkálják ide a hsz-eiket
hány okostojást? hát kapásból az Alekosz pontosan ebben a kategóriában indult,
én egyáltalán nem is nézem a VV7-et
hogy mi értelme a VV-nek? ugyanaz mind a Showder Klubnak meg más hasonló műsornak a szórakoztatás,azért néztem a VV4-et mert szórakoztató volt
ha tanulni akarok a tvből akkor átkapcsolom a Discoveryre
de ilyesmin igazán kár veszekedni hogy kinek mi tetszik
nem szerettem volna veszekedni de idegesit hogy tenyleg nem latja at sok ember hogy mirol szol !
amugy meg komolyan kivancsi volnek a velemenyedre ! alekoszt tenyleg okosnak tartod ??? ez most komoly??? kb annyi esze van mint nekem xDDD egy orult allat akin szakadni leet de az okostol messze all!! epp ez az hogy senkinek nem tetszik a vv megis mindenki tudja ki kicsoda ki kivel van ! nehogy azt hidd en nem nezem a discoveryt vagy barmej mas hasonlo csatornat de annak is meg van a maga celja es a valo vilagnak is tejesen mas kategoria az elosbol lehet tanulni de a valo vilagot meg azert nezem mert belehet rajtuk sirni amit muvelnek :S ( mi a homo erectus? : homokos??? ) xDDD de most komolyan ??? xDDDDDD
és mégis mit nemlátunk át a Való Világon? magyarázd már el légyszives
ja mert ha minket nem az érdekel hogy holnap ki kit fog megdöngetni a VV-ben akkor nyilvánvalóan nemértjuk a VV-t,
szerintem az emberek eltudják dönteni hogy mi tetszik nekik és mi nem
és én nem azt mondtam hogy Alekoszt hu de inteligensnek tartom,hanem hogy az okostojás kategóriában indult,
egyébként volt a VV4 ben IQ felmérö ha nézted, és átlagos inteligenciát értek el,kíváncsi lennék a mostaniak mennyit érnének el,
és negondold ha valaki öregen megy be a VV-be már szar az élete,Laci volt a legöregebb a VV4-ben,40 évesen volt egy diplomája és egy biztonsági céget vezetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!