Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Lehet, hogy nem véletlenül...

Lehet, hogy nem véletlenül tiltotta le Janicsák Vecát az RTL Klub?

Figyelt kérdés
Veca tehetségéről vagy annak hiányáról nem szeretnék vitát nyitni, mert ez egyénfüggő, ízlések és pofonok... stb. Eddig igazságtalannak tartottam, hogy Vecát letiltották, mert a szerződése lejárta után szerepelt a TV2-n (X-Faktor után 3 évvel), míg VV Éva, VV Cristofel...stb kb fél évvel az RTL-es szereplés után már a TV2-n szerepelt és semmi letiltás nem volt. Azóta viszont feltűnt, hogy a TV2-n is kb alig szerepel Veca... Mokka, Aktív...stb műsorokban sem csinálnak vele interjút, Sztárban sztárban sem szerepel, Nagy Duettben sem. Szóval kezdem azt gondolni, hogy Vecának lehet egy olyan stílusa vag attitűdje a dolgokhoz, amivel kivívta az RTL haragját, és amire néhány szereplés után a TV2 is rájött. Ti erről mit gondoltok?

2014. okt. 27. 14:05
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Mert bár szeretem Veca hangját és dalait, mikor csalódás éri, nagyon nem szimptikus ahogy reagál. Pl mikor Ildikó szavazata miatt kiesett az X-Faktorból is, hogy ő csaldott Ildikóban, meg mikor a Dalban nem kapott jó pontokat, gúnyosan mondta, hogy milyen sok pontot kapott és nekem ilyenkor nagyon unszimpatikus. Lehet, hogy arra jött rá az RTL és a TV2 is, hogy semmi alázat nincs Vecában?
2014. okt. 27. 19:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Plusz szerintem nem a hangjával, de nem is a dalaival van a gond, hanem azzal, hogy az utóbbi pár évben nagyon lejáratta magát. Letiltották az RTL-ről, a naaaagy arénás ,,szuperkoncertjére" kb 4000-en mentek el, fele ajándékjeggyel, így ez is egy nagy bukás volt, ami az újságok címlapjára is került. Egy koncert turnéját le is kellett fújni érdektelenség miatt. Aztán volt, amikor valami forgalmi dugó miatt pattogott, meg mikor megkereste a Bors annyit mondott, hogy ,,Nem válaszolok. Honnan tudják a számomat? Ki adta meg?". Az eurovízión is egy ócska dallal indult, ami egyáltalán nem fülbemászó, be lett harangozva, hogy majd külföldi producerek világsztárt csinálnak belőle... Szóval túl sok mindennel égette be magát szerintem így 4 év alatt és hiába indulna pl. Eurovízió válogatón egy nagyon ütős dallal, Veca elvesztette a hitelességét, és egész egyszerűen már nem lehet komolyan venni mint énekesnőt, mert eljátszotta ezt párszor.
2014. okt. 29. 08:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja, meg mikor bejelentette, hogy ő bizony Angliába megy zenét tanulni... na, abból se lett semmi. Csak a nagy szavakkal való dobálózás volt és olyan lett szerintem Veca, mint aki farkast kiált.
2014. okt. 29. 10:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Egy énekesnő azok közül, akik eltűntek a nagy tehetségkutatós dömpingben. Mindre ugyanez a sors vár, akár tehetséges, akár nem.
2014. okt. 29. 21:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Szerintem nem... Pont azt mondom, hogy Veca simán befuthatott volna, ha lett volna benne alázat. Van csomó énekes: Rúzsa Magdi, Oláh Ibolya, Dér Heni, Caramel, Radics Gigi, Boggie (CsiSZ: Csemer Boglárka), Király Viktor, Wolf Kati...srb akik tehetségkutatósok és egyáltalán nem tűntek el.
2014. okt. 29. 21:50
 6/11 anonim ***** válasza:
De a nagy többség nincs sehol, kezdve a nagyon fiataloktól (Tóth Lüszi és mások).
2014. okt. 29. 21:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Egyébként nem Veca eltűnéséről volt szó, mert most is van slágerlistás dala.. a Könnyek az esőben 13. a TOP40-es listán, pedig már 4 éve volt az X-Faktor. A kérdés Veca letiltására vonatkozott, hogy elég nagyképű vagy beképzelt lehet (nulla alázattal), ha az RTL letiltja és a TV2 se nagyon szívleli.
2014. okt. 29. 21:59
 8/11 A kérdező kommentje:
Mert mondjuk egy Tóth Lüszi dalt mikor hallasz a rádióban? A Könnyek az esőbent meg nyáron kb 2 óránként leadta a Class FM, szóval nem ez volt a kérdés. Amúgy meg Tóth Gabi is eltűnt a Megasztár után, majd a 2010-es x-faktoros sztárfellépésekor kapott újra erőre a karrierje.
2014. okt. 29. 22:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Neked amúgy van saját életed?
2014. okt. 30. 02:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem értem az összefüggést. Mert nem non-stop a barátaimmal vagyok elfoglalva, hanem néha foglalkozom egy-egy általam preferált énekessel, már rögtön nincs életem?
2014. okt. 30. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!