Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Byetheway lehet nem is véletle...

Byetheway lehet nem is véletlenül esett ki!?

Figyelt kérdés

Lehet , ez csak az én összesküves elméletem...

De szerintem nem véletlenul estek ki...

Az Rtl-nek mi a lényeg?...a szavazatok és a pénz

Lehet hogy eddig nem jött be az a pénz amire számítottak, ezért elkeztek azon gondolkozni mivel lehetne arra buzditani legjobbban a nézőket hogy szavazzanak...jött az ötlet, hogy essen valaki olyan ki aki elég népszerű és akkor lehet azt mondogatni..."hogyha nem szavaznak akkor ez lesz a következmenye".."nem szabad azt mondani hogy úgy se esik ki" Tehát szavazzanak és szavazzanak amennyit nem szégyelnek!

ÉS kivel lehetett a legegyszerűbben ezt lezsírozni...hát persze hogy a byetheway...így hangozhatott az ajánlat: Figyeljetek 4en vagytok a nyereményt 4 felé kéne úgy is osztani...nekünk egy kis plusz szavazat...ti már így is elég ismertek lettetek...ajánlunk nektek majd egy lemezt vagy videóklippet...azt a többit bízzátok ránk és megrendezzuk a nagy drámai kiesést...így történt megy hogy két nagy favorit párbajozott és a byetheway kiesett...szerintem!

2013. nov. 5. 19:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Miért? Van aki véletlenül esik ki? xd
2013. nov. 5. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!