Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ti mit tennétek, ha a műholdas...

Ti mit tennétek, ha a műholdas tévé szolgálatótok olyan műsort is ad véletlenül, amelyik nincs benne a csomagban?

Figyelt kérdés

Na nem tiltakozom ellene, csak ne utólag legyen belőle szívás. Nem tégen vagyok UPC direct előfizető, s meglepődve látom, hogy több olyan adást is nézni tudok, amelyre nem fizettem elő. Pl. TLC, Spectrum Home, MGM.

Ha így marad, később nem hajthat be rajtam plusz pénzt?

2014. jan. 13. 22:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Általában az új előfízetők részére a szolgáltatók sugároznak plusz csatornákat (beetetés céljából), de ezt hamarosan megszüntetik.
2014. jan. 14. 04:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Azon túl vagyok. HBO packot kaptam, majd karácsonykor három Filmbox csatorna volt szabad, az mindenkinek. Abból viszont csak kettőt tudtam nézni.
2014. jan. 14. 09:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem van szerződésed, ha attól ők eltérnek, illetve több szolgáltatást tesznek hozzáférhetővé, akkor neked semmi gondod nem lehet.
2014. jan. 14. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!