Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki miért nézi és miért nem...

Ki miért nézi és miért nem nézi az X faktort?

Figyelt kérdés
Valakik azt mondják megrendezett. De tudtommal csak az eleje a válogató és ott is csak a legviccesebbeket/legjobbakat/legbénábbakat mutatják, ezt elismerték. Akik szerint tovább is megrendezett, hogy ki nyerjen például, van rá bizonyíték? Mi az oka hogy nézitek és miért nem, aki nem? :)

2014. okt. 19. 18:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Első perctől kezdve megrendezett. A válogatók után aki már bekerül az élő adásba, azokat "átalakítják". Így lett az üde és nagyon fiatal Tóth Andiból huszonéves, kiélt arcú, ronda "énekesdíva". Egyáltalán nem kell nekik a természetessség, nem is a hang a fontos, hanem a "megjelenés". Úgy mesterséges az egész, ahogy van. Ja és "Benji" fűlsértően HAMIS volt, csak azért nyomatják, mert vietnami.
2014. okt. 29. 18:27
 12/20 anonim ***** válasza:
Egy kristálytisztán éneklő lány helyett az az undormány jelmezes-álarcos rétegzenekart nyomatják, Tóth Gabit még megértem, na de Alföldiben nagyot csalódtam. Ettől kezdve nem érdekel az X.
2014. nov. 23. 00:21
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a válogatókon, az idióták tényleg le vannak fizetve, legalábbis némelyikük, de hogy utána megrendezett lenne?

Mi okuk lenne megrendezni? Ha az esik ki akire a legkevesebben szavaznak (tehát aki legkevesebb embert érdekli) az a csatornának pont jó.

Egyébként nem nézem. Az első kettőt néztem, afféle "guilty pleasure"-ként. Ez az utolsó viszont már teljesen érdektelen volt számomra.

2014. dec. 29. 19:52
 14/20 anonim ***** válasza:
Ez a mostani győztes, a 15 éves Tóth Andi is határontúli, nem az első lesz, aki eltűnik egy év után a süllyesztőben. Mint az a székely fiú, aki régebben nyert, a résztvevők 90%-a mehet a polgári életbe, többet nem érdekel senkit, mi lett velük. Andika is mehet vissza az iskolába, legalább érettségije legyen.
2014. dec. 29. 22:17
 15/20 A kérdező kommentje:
Én is remélem, hogy megy a süllyesztőbe, de nem azért, mert határon túli, egyszerűen irritál és nagyon fiatal is még. A saját korosztályában menő, tehát nem tudom mennyire fog eltűnni, de igaz, az X-faktor óta nem hallottam felőle. Viszont amíg beszélünk ezekről a versenyzőkről addig nem tűnnek el teljesen.
2014. dec. 29. 23:50
 16/20 anonim ***** válasza:

Bizonyíték sosem lesz, de valaki mindig felhozza, hogy "xy-tól hallottam, hogy xy azt mondta neki, hogy az egész műsor megrendezett". Oké, innentől ha 5 emberen ment már keresztül a hír, akkor nem érdekel, majd ha Tóth Andi szájából hallom, akkor el is hiszem. Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy miért lenne megrendezett? Nyilván a nézők döntenek arról, hogy kit szeretnek, és a műsornak az a célja, hogy olyanokat tartson benn, akikre szavaznak az emberek.

Egy ValóVilágról viszont annál inkább el tudom képzelni, hogy megrendezett, már nem a szavazásra gondolok, hanem az egész bentlétre. Erre volt is bizonyíték, egyszer Gigi elment Jerzyvel romantikus éjszakára egy szállodába, és mikor visszaértek, akkor Gigi elkezdte mesélni a többieknek, hogy olyan habfürdőt csináltak a fürdőszobában, hogy beborította az egész szobát is és újra kellett kamerázni mindent. Ezután rögtön kikapcsolták az élő közvetítést. Egy ideig terjedt a neten ez a felvétel, nem tudom, hogy még mindig fenn van-e.

2015. jan. 9. 00:25
 17/20 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy megrendezett, mert műsorról van szó, nem pedig spontán karaokéról. Az is biztos, hogy a zsűri azt teszi, amit súgnak a fülükbe. A szavazás pedig manipulálható.
2015. jan. 9. 11:58
 18/20 A kérdező kommentje:
Igen, csak mindenki mást mond, de alátámasztani bizonyítékokkal senki nem tudja. :) Hogy is tudná, nagy botrány lenne abból.
2015. jan. 9. 21:48
 19/20 anonim válasza:
dehogy lenne! a tévében úgysem ismernék be, amúgy pedig nem hinné el senki mint annyi más egyértelmű dolgot
2015. jan. 16. 16:52
 20/20 anonim ***** válasza:
Vörös róka, magyarázd már el, hogy mi okuk lenne olyasmit tenni, amivel bevételtől esnek el?
2015. jan. 16. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!