Ki miért nézi és miért nem nézi az X faktort?
Szerintem a válogatókon, az idióták tényleg le vannak fizetve, legalábbis némelyikük, de hogy utána megrendezett lenne?
Mi okuk lenne megrendezni? Ha az esik ki akire a legkevesebben szavaznak (tehát aki legkevesebb embert érdekli) az a csatornának pont jó.
Egyébként nem nézem. Az első kettőt néztem, afféle "guilty pleasure"-ként. Ez az utolsó viszont már teljesen érdektelen volt számomra.
Bizonyíték sosem lesz, de valaki mindig felhozza, hogy "xy-tól hallottam, hogy xy azt mondta neki, hogy az egész műsor megrendezett". Oké, innentől ha 5 emberen ment már keresztül a hír, akkor nem érdekel, majd ha Tóth Andi szájából hallom, akkor el is hiszem. Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy miért lenne megrendezett? Nyilván a nézők döntenek arról, hogy kit szeretnek, és a műsornak az a célja, hogy olyanokat tartson benn, akikre szavaznak az emberek.
Egy ValóVilágról viszont annál inkább el tudom képzelni, hogy megrendezett, már nem a szavazásra gondolok, hanem az egész bentlétre. Erre volt is bizonyíték, egyszer Gigi elment Jerzyvel romantikus éjszakára egy szállodába, és mikor visszaértek, akkor Gigi elkezdte mesélni a többieknek, hogy olyan habfürdőt csináltak a fürdőszobában, hogy beborította az egész szobát is és újra kellett kamerázni mindent. Ezután rögtön kikapcsolták az élő közvetítést. Egy ideig terjedt a neten ez a felvétel, nem tudom, hogy még mindig fenn van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!