Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Van olyan ember, aki csak a...

Van olyan ember, aki csak a Megasztárt nézi és az X-faktort nem? (Az nem érdekel, hogy ki nézi az x-faktort, most a másik oldalra lennék kiváncsi. )

Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 15:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, én így vagyok :) Az X-faktor nekem túl mű. jó, a Mega is nagyon az, de abban nem mutatják meg azt ennyire az adásban.

Pontosítok, csak voltam így. Most, hogy kiesett az Adam's Comedy, felszabadult egy estém.

2010. okt. 18. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is olyan vagyok:)
2010. okt. 18. 15:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is nagyon megjátszák magukat az X-faktorban és ezért nem szeretem.
2010. okt. 18. 16:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
ÉN is csak megát!
2010. okt. 18. 16:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Pl én ilyen vagyok.

Szerintem a Megasztár sokkal-sokkal jobb.

A Mega valahogy élettel telibb, színesebb, vidámabb, pörgősebb.

Az X nekem túl borongós, mű, hideg. A mentorok is unszimpatikusak. Meg konkrét idiótákat válogattak be pl Király L Norbi. Egyszerűen nem bírom nézni az X-et, a Megasztárt pedig kifejezetten várom :)

2010. okt. 19. 11:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Majdnem az egésszel egyetértek, amit írtál, kedves utolsó. De Király L. Norbit nagyon bírom :D Marhajó.
2010. okt. 19. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!