Van még olyan ember akinél a UPC egy csomó csatornánál azt írja ki, hogy előfizetéses?
Számla be van fizetve?
Nálunk akkor szokott ez lenni, ha véletlenül megcsúszunk a számlával. Ilyenkor korlátozzák a szolgáltatást.
Digitális előfizetésetek van vagy analóg?
Nekem csak akkor írja ki,ha olyan csatornán vagyok amire nem fizettem elő..Régen egyszer én is úgy jártam,hogy majdnem 3 napig se kép,se hang csak annyi volt kiírva,hogy a csatorna előfizetéses,és hogy vegyem fel a kapcsolatot velük.Kiderült,hogy a műhold más pályára lett állítva,és újra kellett állítani a parabolaantennát.
Majd pár hónappal később is történt ilyen akkor meg azt mondtáka telefonban,hogy a hibát már javítják.(valami náluk nem stimmelt).De azóta minden rendben van
Ha beltéritek van hozzá, akkor valószínűleg digitális (hacsak nem UPC Direkt, tányéros). Próbáld meg, hogy a beltéri helyett csak a sima bejövő kábelt bedugod a tévébe, így analóg módon fogod az adást. Ha így jó, akkor a UPC korlátozta a szolgáltatást --> hívd fel őket.
Mondjuk mindenképpen fel kell hívni őket, sajnos ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!