Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Emberek! ;) Szrrintetek jó a...

Emberek! ;) Szrrintetek jó a pankráció? :D irjatok;)

Figyelt kérdés
Vélemény?xd

2014. okt. 9. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kalap fos. Szarrá gyúrt, színésznek gyenge emberek cirkuszi mutatványa.
2014. okt. 9. 17:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem meg jó nézni;D
2014. okt. 10. 00:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó :) Akinek meg nem tetszik az ne nézze :)
2014. okt. 10. 07:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Többségük valahogy színésznek is jó, számtalan pankrátornak van színészi karrierje is.

Szerintem jó, mert az ősi férfi módszer szerint mindent verekedéssel intéznek el. Ráadásul nagyon látványos. Nem értem mért zavar egyeseket, hogy kamu. Ennyi erővel a box is kamu, ahogy megüt egy boxoló azonnal elterülhetsz és megjátszhatod úgy mint a pankrációban, hogy vesztettél.

A sportok nekem nagyon unalmasak kivéve a pankráció, mert ennek története is van mindig. Ilyen szintű verekedést sehol nem látni. Vagy mindenhol karaterúgásokkal akarják lerúgni egymás fejét, vagy olyan mint ha buzulnának.

Pankráció szintű szaltókat nem tudnak/nem is csinálnak, nincs semmi egyensúlyérzékük, se erőben se ügyességben pankrátorok közelébe nem érnek. Ráadásul a ring körül nem minden pihe puha szivacs, valóságban esnek rá az asztalra, létrára, ketrecre. Vagy az valami szivacslétra, és azért tud rajta felmászni 150kg-os csávó is? Meg kitudna nekifutásból, ugrás nélkül, hátraszaltózni? Ráadásul állandóan van változatosság, mind a verekedésben, mind a történetben.

Úgy utálom amikor szidják a pankrációt, a pankrátorok arzenáljába box, karate, birkózás stb. mozdulatok mind benne vannak, ellentétben az ilyen sportolókkal, akik képtelenek lennének eljátszani egy pankráció meccset.

Szóval nagyon szeretem, már 5 éve nézem állandóan a heti összes adást.

2014. okt. 11. 10:47
 5/7 anonim ***** válasza:
2014. okt. 11. 11:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Amugy okorban a gőrögök találták ki az olimpiara es akkor elet halalra ment:D suliba tanultam xd töri ora
2014. okt. 11. 23:07
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem baj ! Talán kinövitek !
2014. nov. 20. 03:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!