A pankrációban most színészkednek?
Figyelt kérdés
Nem értem hogy itt most tényleg vélekednek vagy nem vagy csak ..??? Nem értem valaki elmagyarázná... köszönöm2014. máj. 15. 22:54
1/6 anonim válasza:
Esküdj te azt hiszed ezek tényleg komolyan bunyóznak.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem persze nem de ezt így elörre el tervezik ? Fura
2014. máj. 15. 23:18
3/6 anonim válasza:
Nekem az fura, hogy ennek komoly közönsége van. Nem értem, mi benne a poén. Hogy gyerekeknek ez tetszik az világos. Jön Superhero és jól elnáspángolja Rosszfiút, de hogy felnőtt emberek ezt miért nézik, képtelen vagyok megérteni.
4/6 anonim válasza:
Ez olyan, mint egy sorozat. Mindenkinek megvan a saját szerepe, és jó hetekkel\hónapokkal előre meg van írva a sztori. A meccseknek is forgatókönyv alapján zajlanak. Ajánlom ezt elolvasásra (meg mindenkinek, aki azt hiszi, hogy a HCW\WWE\bármilyen pankráció nem megrendezett):
5/6 anonim válasza:
r3d4me: Ez olyan, mint egy sorozat. Nincs sok különbség egy brazil szappanopera, vagy egy napi esti szenny között... Nem külömebbek azok sem. Mindegyiket azért nézi az ember, mert érdekli, leköti, szórakoztatja. Ezt is azért, ez egy showműsor, egy sorozat, csak ebben bunyóznak is. Az esések valódiak, azért ne higgyétek, hogy az egész kamu... A pankrátorok olyanok mint a kaszkadőrök. Vannak benn durva szituációk, de alapból a sztory az igen, megrendezett. Előre el van tervezve hogy ki, mikor, milyen szituációba fog keveredni. Az övek sorsa is előre meg van írva, hogy kié lesz és mikor veszíti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!