Heló Trónok harca fanok! Miként fogják megoldani azt a rendezők, hogy a következő évaddal a sorozat beéri a könyves sztorit?
A jövő kérdése hogyan oldják meg. Sansánál akár az is lehet, hogy annyi lesz össz-vissz a szerepe az 5. évadban, hogy lovagolnak a völgyben, megismerkedik pár emberrel ( mint a könyvben) és Petyr felveti neki az ötletét a 3. királynő háborújáról, azért ha belegondoltok ezt elég jól el lehet húzni 1 évadon keresztül. Gondoljunk csak bele hogy konkrétan 3 részig csak hajókázott...
Vagy pl ott van Arianne hiánya: bármelyik homokkígyó átveheti a helyét, tök simán lehet az is, hogy mivel Dorne-ban jobban elfogadják a fattyúkat ( amit nem győztek hangsúlyozni a 4. évadban) így anno a házassági szerződés nem Viserys és Arianne közt kötődött hanem Viserys és az egyik homokkígyó közt...
Griffék pedig remélem benne lesznek, merem remélni hogy csak azért nem tudni róla, hogy lesznek-e vagy sem, mert a készítők sem akarnak minden poént lelőni a könyvolvasók felé, meg sokan azzal jönnek, hogy ha a comic con-on nem jelentenek be valakit az nem is lesz... nemrég derült ki hogy lesz valami fiatal csajszi is aki rettentően úgy tűnik, hogy a fake Arya lesz.
Szerintem is meg lehet oldani a Sansa sztorit spoilermentesen. El lehet húzni kicsit azt pár könyvben nem szereplő izgalmasabb jelenettel.
Obara-val kapcsolatban(és Aegon-ékkal) remélem hogy igazatok lesz de én egyáltalán nem bízok benne.
Fake Arya az ugye a Jeyne Poole? Mert ő benne lesz ez már biztos. A kiscsaj akit beválogattak a szerepre eléggé hasonlít Maisie-re.
Az 5. évaddal még szerintem biztos nem spoilereznek.
Aztán meglátjuk milyen gyorsan ír Martin ha csak erre a 2 kötetre kell koncentrálnia. :D
Az első 3-at is 2 évente tudta hozni(1996-1998-2000) és én is olvastam a nyilatkozatát valamikor, vagy videóban hallottam tőle már nem tudom, hogy jó rég óta ír minden nap 1 oldalt a 6. könyvhöz. Szal talán jövő ősz-télre meglehet ez a 6. könyv és akkor előbb jönne mint a 6. évad.
Tudom hogy időben el kell kezdeni forgatni a 6. évadot, de mondták is h emiatt lesz sok változtatás a könyvhöz képest.
A karakterek sorsa viszont marad ugyan az, mivel az összesnek átbeszélték a sorsát részletesen.
A 6. könyv attól még kijöhet hamarabb mint a 6. évad.
Vannak hírek a forgatásról miszerint Jaime és Bronn Dorne-ba mennek, így lehet h Jaimé lesz Balon Swann szerepe. De van olyan kiszivárgott infó is,h titokban akarnak majd odamenni megszöktetni Myrcellát, de rajtuk ütnek Oberyn lányai.
Egy másik pedig az,h Kisujj vissza fog térni Királyvárba és (lehet hogy) őt fogja el a "Faith Militant" nemtom magyarra h van fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!