Láttátok a következö sorozatok közül valamelyiket?
Nagy Glee, Teen Wolf és Shameless rajongó vagyok, de láttam még a Szívek Szállodáját, a Skins uk-t, az Orange Is The New Black-et, HIMYM és szeretem a krimiket, amit végig láttam majdnem az a Dr Csont, de a Mentalista és a Castle is tetszik.
Jelenleg a Született Feleségeket és a Fiúk A Klubbólt nézem.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre ezekről, vagy a kedvnceiteket belölük, esetleg hasonló sorozatokat is ajánlhattok, de azokhoz egy kis bemutatás is jól jönne. :)
Himym-et a 6. évadig láttam, nagyon jónak tartom.
Szívek szállodáját nem napi szinten a tv-ből ismerem, szerettem.
Dr Csont az egyik kedvenc sorozatom akárcsak a Mentalista.
Kaland-akció sorozatból ajánlanám a Revolution-t és a Zöld íjászt.
Ha, amolyan fiatalos, gimis és jó sorozatra vágysz nézd meg a Tuti Gimit! Nagyon jó sorozat!
22/f
A Szívek szállodáját nagyon szeretem, főleg a nagyon-nagyon jó szinkron miatt. Alapvetően mindent eredeti/vagy idegen nyelven nézek (nyelvtanulás céljából), de ezt semmiképp. Páratlan. :)
Főleg az első pár évadot szeretem, amikor még nem akartak mindenféle szerelmi- meg hasonló szálakba teljesen, teleregényként belefolyni, hanem szimplán mindennapi, és jópofa volt.
A többit max. hírből ismerem, vagy úgy se... :S
Amiket ismerek, és szeretek: Szívek Szállodája (nagy rajongó vagyok, örök kedvenc), HIMYM (láttam az összes évadot, borús napokon mindig felvidít), Dr. Csont (néha megnézek egy-egy részt, sajnos nem rendszeresen, de tetszik), Mentalista (különleges krimi, imádom), Castle (ezt folyamatosan nézem, szerintem ez sem szokványos, és humoros is).
Most még az Agymenőket nézem épp, azt hiszem, ez lesz a másik kedvenc:)
A krimiket, amiket írtál én is nagyon szeretem :). E mellé még feltétlenül meg kell nézned a Gyilkos elméket, nálam örök kedvenc a krimik között. Plusz az NCIS (a sima, nem a los angelesi, sztem az elég pocsék) De a CSI is elég jó.
És ha ezek és a krimik tetszettek akkor az új favoritom a Suits (ügyvédes, érdekes izgalmas és vicces/szórakoztató)
A Teen Wolf-ot is nagyon szeretem, a legkedvencebb természetfeletti sorozat. Ezután ajánlom a Supernaturalt (de csak felirattal, míg anno a TV-be adták szinkronosan nem szerettem, de így gépen felirattal beleszerettem =))
A Shameless is nagyon jó, most akarom elkezdeni a 3. évadát. Most ami még sorozat érdekel a My Mad Fat Diary, a sorozatjunkie elég elismerően nyilatkozott róla, és nagyon úgy tűnik, hogy ez sem a szokásos tini sorozat.
És mivel nyilván nincs bajod a meleg párokkal akkor nagyon ajánlom az In the Flesh (zombis sorozat, de valami elképesztő. Kezdetben ódzkodtam tőle a zombis dolog miatt, de már az első rész alapján beleszerettem a hangulatába és a karakterekbe) Egyetlen hátránya hogy BBC-s mini sorozat szóval 3+6 részes (1-2évad)
Köszönöm mindenkinek a választ.
A természetfeletti sorozatokat nem annyira szeretem de nagyon sokrol tudom, hogy éppen mi történik benne, ismerősöktől. A krimiket pedig leginkább tvben nézem, szóval ezekből is láttam párat. Amit még szeretek és szerintem elég jól kitalált az a Döglött Akták.
Az Arrow nagy dilemma,de majd szerintem elkezdem azt is :D
A krimi sorozatokhoz kapcsolva én a CSI: maiami helyszínelőket szeretem és még sokáig néztem a HawaiiFiveO-t.
Sorozatok közül az Agymenőkböl láttam az 1.évadot .
Az se rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!