Heló Trónok harca fanok! Miként fogják megoldani azt a rendezők, hogy a következő évaddal a sorozat beéri a könyves sztorit?
Akkor minek beszélték volna meg...ez mindenképp a könyv adaptációja marad, ugyan azzal a véggel.
Ők konkrétan nem spoiler-ezték el azt, hogy akik nem kerülnek be a sorozatba(Griff-ék,Arianne...) meghalnak, ezt csupán néhány fan gondolja, mivel ez lenne az ésszerű.(legtöbbeknek ez eszébe sem jutott, tehát ez csupán egy felvetés)
Attól még lehet fontos vagy fontosnak tűnő szerepük a könyvekben, meg élvezettel fogják olvasni a rajongók hogy mégis miként buktak el akik nem kerültek be.
Martin innentől kezdve csak a 6. könyvre koncentrál, amiből ki tudja eddig mennyi van meg...mivel már nem tudom mióta ír napi minimum 1 oldalt hozzá, mint nyilatkozta. Már 1-2 éve azt hiszem rajta van az ügyön.
Még az 5. évad is nagyon hajazni fog az eredeti sztorira azért.
#13 te ugyan az vagy aki a másik kérdésemnél is hülyeségeket hordott össze?:D
ez is miféle gondolat :D
Keisha Castle-Hughes egyáltalán nem Arianne típus...Arianne arca sokkalta szexibb lenne az övénél. Ő pont hogy kimondottan Obara lesz.
A szerepe viszont változhat persze...de így hogy nincs Aegon, milyen küldetést kéne vállalnia Obara-nak?
Nem tudom, melyek a te kérdéseid. Viszont szerintem kicsit vegyél vissza, mert attól, hogy valaki máshogy gondolt el valamit, még nem lesz hülyeség.
"Arianne arca sokkalta szexibb lenne az övénél."
És még én írok hülyeségeket. No comment.
"Ő pont hogy kimondottan Obara lesz."
Milyen kimondottan Obara? A két mondatos maszat a fejeztben?
"de így hogy nincs Aegon"
Szóval te valójában a jövőből írsz, ezért vagy mindenben ilyen biztos. Aegon castingról soha nem fogunk hallani, mivel ez egy fordulat. Tehát ha lesz is most vagy később, az nem lesz bejelentve.
"milyen küldetést kéne vállalnia Obara-nak"
Bármit amit Arianne fog csinálni.
u.i. Ha eleve tudod minden kérdésedre a választ, egyáltalán minek teszed fel azokat? Hogy odaírd más milyen hülye? Szerintem akkor inkább a leírásban szögezd le, hogy a válaszokban csak ez meg ez szerepelhet és kész.
Hát Arianne gyönyörűnek volt leírva a könyvben, míg Obara kevésbé és akit castingoltak az nem egy kimondott szépség, kicsit furi arca van.
Igen az a maszat lesz csak. Ha lesz is Aegon, akkor Arianne mért nem? Vetődik fel a kérdés, de bárcsak igazad lenne és lenne Aegon...
Kötve hiszem, hogy egy díjnyertes színésznőt azért castingolnak be, hogy elmotyogjon pár sort...A szépség pedig relatív. Keisha Castle-Hughes nagyon csinos lány.
De nem kell minden részletében Ariannera hasonlítania. Elég ha pár jellemvonását megkapja és a "szerepét".
A Homokkígyók közül ő a legvalószínűbb színésznő erre az "üresedésre".
Sansa már nagyon előre jutott, elvileg az egyik forgatáson egy kisebb csapat élén látták lovagolni. + A színésznő azt nyilatkozta, hogy az új évadban most már Petyrt is elkezdi manipulálni a karaktere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!