A VIVA csatornán látható Varsó Shore című műsor hosszú ajánlója alatti zene címe és előadója?
Hagyjatok a népbutító és agyzsibbasztó műsor jelzőkkel, kérlek. Szoktam nézni, munka után kell valami, amin kiengedem a fáradt gőzt.
Amúgy erről az ajánlóról beszélek: [link]
Ez egy Jersey Shore utánzat akar lenni? Annyi jó műsor van külföldön, miért pont a legrosszabbakat és a leggagyibbakat kell utánoznunk? Ja persze, erre van igény. Nem is nézek TV-t, ahogy rengeteg ismerősöm se.
A zenét viszont megtaláltam, eleinte én is azt hittem, hogy Darude - Sandstorm, de végül beigazolódott a kételkedésem: http://www.youtube.com/watch?v=sTSA_sWGM44
Igen, az lenne. Köszönöm a troll választ, végülis foglalkoztál a kérdésemmel, csak érdemi választ nem kaptam.
És írtam, hogy nem kritizálást kérek, hanem valaki mondja el, mi az ajánlója alatti zene. Szövegértés nulla. Mindez a 10:58-as válaszolónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!