Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az x-faktor zsűrije süket?

Az x-faktor zsűrije süket?

Figyelt kérdés

A pár, aki Vance Joy-tól a Riptide-ot énekelte, az valami hihetetlenül borzasztó volt.

A hangsúlyozása rossz, a dalszöveg pontatlan, az angolkiejtés borzalmas. És mindenki csak dicséri és továbbjuttatja őket?

Meggyalázták a dalt!

2014. szept. 6. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Eddig az összes évadban ez ment...

Az a baj, végképp unalmassá vált a műsor. Mert miből áll?

Mindig kell egy semmi hangú tini fiúcsapat.

Meg kell egy kis 15 éves lányka, szintén hang nélkül.

Meg szokásos az, hogy lemegy egy szám, azt várom mikor lesz már vége, erre nekiállnak hogy "úristen ilyet még hoha nem láttunk"...én meg nézek hogy wtf, hát hangja se volt....

Ja és kell mindig a romantika is, az is fontos.

Meg kell tóth gabi, aki ha jó pasit lát, azonnal ugrál mint egy utolsó olcsó r..banc.

Vicc az egész, egy előre kitalált "show".

2014. szept. 7. 09:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyetértek.
2014. szept. 7. 10:44
 3/5 anonim válasza:
Én is egyetértek. Az egész egy nevetséges marhaság, csak a pénz kisajtolása a nézettségből, az számít, semmi színvonal nincs.
2014. szept. 9. 18:10
 4/5 anonim ***** válasza:
egyetértek, de a párocska jó volt, minusz a srác ;-)
2014. szept. 10. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Eddig sem a remek hallásukról voltak híresek..Jön egy jött-ment senki,akiben pénzt látnak,és máris "tehetség" lesz.Most nem akarok kukacoskodni,de Alfölditől ne várjunk jó döntést,annyi köze van a zenéhez,mint a szomszéd Marika néninek az IPhone-hoz.Tóth Gabitól semmi jóra nem kell számítani,nyihog,viheg,ugrál,mint egy kecske,hogy őt idézzem("olyan a hangod,mint egy kecskének"),egyszóval irritáló,szívlapáttal fejbe.Szikora szenilis,nagyrészt szar poénokkal..---> Szoci otthon.Arról a Little G-ről életembe nem hallottam,ennyi erővel én is azt mondom,hogy Cső,külföldről gyüttem,oszt én leszek Little K.De még mindig az ő szava ér a legtöbbet,illetve Alföldié érT. Unalmas az egész X-Faktor,Zámbó széria óta egyre szarabb,egyre szarabb hangokkal,egyre gázabb emberekkel.Előtte legalább lehetett mondani,hogy középszerű hangok vannak,ma már ez is túlzás.Nincs ennyi jó hangú ember Magyarországon,hogy minden évbe legyen vagy száz(mert ugye Voice,X-Faktor,Megasztár,Csillag Születik meg a tököm tudja mi) ember,akit agyba-főbe lehet tolni a néző pofájába,és még jó is.Szünetet kéne tartani,lehetőleg egy 10 éveset.
2014. szept. 13. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!