Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok ahhoz hogy Nagy...

Mit szóltok ahhoz hogy Nagy Feró lesz a magyar X-Factor egyik mentora/zsűrije?

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 09:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Biztos jót tesz majd a színvonalnak az a furkó...
2010. máj. 27. 09:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Jó fej tud lenni, de szerintem ebbe a műsorba (és zenei stílusba) nem illik! Nagyon.:)
2010. máj. 27. 10:04
 3/9 anonim ***** válasza:
:D hát kb kicsit se érdekel, mert egy ilyen jellegű műsort se nézek ,kb még 5-6 évvel ezelőtt amikor az első ilyen volt azt néztem aztán azóta nem . szval felőlem csicsolina is lehetne a mostani x-factor mentora, annyira izgat a dolog kb :)
2010. máj. 27. 10:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Főembernek? Ő mindig szembe ment a "főáramlattal", meg a csillogás sem volt soha az erőssége...

Ennyire mellényúlni:D

2010. máj. 27. 10:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Én bírom Ferót, de azért érdekes, miért pont ő? Voltak/vannak sikerei, nem vitatom, de megmarad polgárpukkasztónak míg él. Mondjuk ezt kedvelem benne. De egy ilyen műsor zsűrijébe beválasztani? Nagy megtiszteltetés ez számára, és nagyon kíváncsi leszek, milyen lesz mint ítész. Nagyon meglepődtem, sok mindenkit el tudtam képzelni, de őt nem. Azért hajrá Feró!!!
2010. máj. 27. 13:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem csípem őt... a külföldi adásokat nézve azt hittem, egy megfelelőbb személyt keresnek majd, mint más országokban.
2010. máj. 27. 16:19
 7/9 anonim ***** válasza:
azt hittem, végre lesz egy színvonalas tehetségkutató műsorunk... tévedtem :(
2010. máj. 28. 13:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Más nem vállalta! Ilyen olcsón?:)
2010. máj. 28. 13:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Én azon csodálkozom, hogy a külföldi licensztulajdonosok, hogy bólinthattak rá :O
2010. máj. 28. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!