Ajánlanátok jó animéket?
Amik eddig tetszettek:
Death Note - teljesen "beszippantott" a történet, és a látvány is aránylag tetszett
Bokusatsu Tenshi Dokuro-Chan - nagyon beteg, de épp ezért tetszett, nagyon sokat nevettem rajta
Arakawa under the bridge
Gurren Lagann
Inuyashát még régen néztem, akkor bejött.
Most kb ennyi jutott eszembe, nem vagyok nagy animés :(
Szóval ajánlanátok valami jót? ^^ Lehet vicces, akció, akármi. Attack on titant tervezem nézni, meg talán az angel beats!-t.
Ja meg ha lehet, ne ilyen többszáz részes legyen, mert akkor megunnám, inkább valami rövidebb, aminek van kerek története.
-Sword Art Online, nemrég fejeztem be és személy szerint nagyon tetszett az egész, csak 25 részes.
-History's strongest disciple Kenichi, nagyon lekötött és néhány hasznos dolgot is meg lehet tanulni belőle, ez 50 részes és nem beszéli el a teljes sztorit, viszont úgy fejezték be, hogy a történet nem is lehetne ennél kerekebb.
-Az angel Beats!-et pedig szintén csak ajánlani tudom, bár néhol nagyon zavaros a történet.
Code Geass (kétszer 25 részes, két évados, lezárt történet)
Psycho-Pass (22 részes, de elméletileg idén lesz folytatása)
Ao no Exorcist (25 részes, de megérdemelne egy folytatást)
Accel World (24 részes, szintén megérdemelné a folytatást)
Wolf's Rain (30 részes, lezárt történet)
Angel Beats! (13 részes, lezárt történet, bár jó lett volna, ha többet megtudunk a szereplőkről)
Another (12 részes, lezárt történet - horror)
Mirai Nikki (26 részes, ha megnézed, utána érdemes megnézned a Mirai Nikki Redial-t, az ad mangahű lezárást a történetnek - horror)
Durarara!! (24 részes, elméletileg idén folytatják)
Amnesia!
Rövid, 12 részes!
Ez a kedvencem! :3
A storyt jó, de könnyű elveszteni a fonalat!
(Olyan.... hogy is mondjam... ¿relytélyes? ...nem tudom...)
Nálam ez a BEST!!!!
Szerintem megéri, hogy megnézd!! :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!