Szeretnék elkezdeni animéket nézni/olvasni. Melyikkel kéne kezdenem, melyik a kedvencetek, melyiket ajánlanátok?
Azt, hogy mangát olvassál, vagy animét nézzel nem tudom :)
Én csak két animét néztem eddig a Narutot és a Fairy Tailt))
Eddig mind a kettő nagyon tetszik :)
Szerintem kezd valami rövidebbel Ha a narutot nézted,akkor ajánlanám a Soul Eater-t én is ezzel kezdtem. Kicsit gyerekes a rajzolása,de jó.
Amúgy én mielőtt megnéznék valamit elolvasom mangában ismered ezt az oldalt?
ezen az oldalon persze regisztrációval olvashatsz mangákat s manga/anime ismertetőket,valamint pár anime is fent van jó minőségben.
persze figyelmedbe ajánlanám az One Piece-t (mangában/animében is favorit) csak ez igen hosszú,már 600+.
Valamint Hunter x Hunter 2011!!
Lehet,hogy nem egy az ízlésünk,de ha igen akkor átlinkelhetem a nevem AA-n és onnan válogathatsz kedvedre!
Kedvenc Animék:
1.Dragonball, Z, Gt
2.Yu Yu Hakuso
3.Magi: The Labyrinth of Magic (1.évad), Magi: The Kingdom of Magic (2.évad)
4.Death Note
5.Ragnarok The animation
6.Slayers
7.Ghost Stories (Bújj bújj szellem)
8.High School DxD
9.Omamori Himari
10.Valvrave the Liberator
The Sun Penetrates the Illusions
Ichiban Ushiro no Daimaou
Sword art online
Haiyore! Nyaruko-San
Dakara Boku wa, H ga Dekinai.
Mahou Sensou
Galilei Donna
Sailor Moon
b gata h kei
Én ezeket szeretem sorrend állítás nehéz feladat elégé hasonló művek Magi szerintem jó kezdésnek.
A Naruto az elején jó, de utána kb. ugyanolyan szar lesz, mint a Bleach mindig is volt.
A mangák -immáron- koronázott király a One Piece. Nekem személy szerint is ez a kedvencem.
Amiket láttam és egyben jók is voltak:
Death Note: mangáját nem olvastam, de ezt semmiképp se hagyd ki, sztem az egészet ezzel az animével kezd.
Fullmetal Alchemist Brotherhood: mangája és animéje is.
Attack on Titan: animéje szünetel, a manga még fut, de sztem ez is nagyon jó.
Trigun
YuYu Hakusho
Nem vagyok fiú!! :( De soul eater-rel kezdtem One Piece-vel
karöltve!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!