Mely animéket ajánlanátok?
Vampire knight-vámpíros,szerelmi 3szöges
Free-sportos
Chihayafuru- ez is sportos csak másmilyen(karuta sport)
kamisama kiss- szerelmes , kicsit varázsos
kimi ni todoke-szerelmes,nehezen beilleszkedő lányba szerelmes lesz a legnépszerűbb fiú
sukitte ii na yo- szerelmes,nehezen beilleszkedő lányba szerelmes lesz a legnépszerűbb fiú
Kaleido star- ez ilyen kalandos végülis de a lényege az hogy egy lány artista akar lenni és ezen megy végig az egész történet
Én nem vagyok anime szakértő de ajánlottam párat ami nekem nagyon tetszett! Jó animézést! :)
Rendben, pontosítok, mert a "szakértő" jelzőn hajlamosak vagytok fennakadni :) Szóval, ha rajongója vagy a műfajnak, láttál már jó pár animét, és többé kevésbé tájékozott vagy e téren, kérlek oszd meg velem a kedvenc, illetve szerinted alapnak, kultnak tartott animék címét. Köszönöm az eddigieket, és egyben az esetleges elkövetkező ajánlásokat! :)
u.i.: Egy rövid lábjegyzetnek is örülnék a címek mellé/alá/fölé/közé :D Ja, és mindenek előtt fiúknak szólóak érdekelnek.
Én (az utolsó válaszoló) speciel lány vagyok, de az általam említett három sorozatot mindkét nem egyaránt élvezheti. :)
Ha érdekel, itt vannak a saját vélemény alapján készült, remélhetőleg használható jellemzésféle képződményeim:
A Wolf's Rain-ről annyit tudok mondani, hogy a kedvencem. Örökre. Szerintem ezután már egy anime se fog olyan érzelmeket/megszállottságot kiváltani belőlem, mint ez. Tele van rejtélyekkel, szinte végig fenntartja a néző érdeklődését, a vége is briliáns. Csak ajánlani tudom.
A Death Note sokak szerint alapműveltség ilyen téren, bár van egy-két gyengébb része. Ettől függetlenül a története nem egy sablonos vacak, zseniális, fordulatos és a grafikája se rossz.
A Code Geass-t sokan hasonlítják a Death Note-hoz, mivel a főszereplő itt is egy (egy cseppnyit őrült) zseni, szintén tele van fordulatokkal, izgalommal. Igaz, majdnem a falba vertem a fejem, mikor megláttam azt a vattacukor-rózsaszín hajú csajt, de annyira nem zavaró. Amikor először belenéztem, kb. azt váltotta ki belőlem, hogy TRANSFORMEEEEEEEEEEEERS!!!
Jó szórakozást hozzájuk! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!