Ajánlanátok nekem olyan animéket, amik nem azok a, , komorabb" hangulatú, hanem inkább őrültebb stílusúak? (már bocsesz, hogy így fogalmazok)
Figyelt kérdés
Példának mondanám a Lovely Complexet amit szeretek, meg még nagyon a Narutót. Mondjuk ezek picit hülyések =P (Nem kell se hülyének nézni, se nem beszólni. )2013. nov. 26. 20:59
1/3 anonim válasza:
30-sai no hoken taiiku
angel beats (nagyon vicces - bár a vége szomorú)
B gata H kei
Hetalia (axis powers, word series, the beautiful word)<-ez mindenképp
fairy tail
fullmetal alchemist broderhood
kissxsis
2/3 Nirata válasza:
A fullmetal alchemistnak azért van egy eléggé komor hangulata, de érdemes megnézni(de poénok is vannak benne)
-ao no exorcist (a csávó ugyanolyan hülye mint Naruto)
-kamisama hajimemashita (bolondos, picit mesés hangulatu és garafikájú... én végig szakadtam rajta)
-kaichou wa maid-sama (nagyon aranyos, vicces, romantikus)
3/3 Fantalas válasza:
Azért nem összekeverni a sima FMA-t az FMA Brotherhood-dal mert az elsőnek tényleg komor hangulata van míg a másodikban ezt kevésbé érezni csak egyes részek alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!