Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az új médiatörvény mennyire...

Az új médiatörvény mennyire fogja gyengiteni az amúgy is haldoklóban lévő manga, anime ipart magyarországon?

Figyelt kérdés
Iparról nem is beszélhetünk hiszen inkább csak a neten van jelen mivel az animax is megszünt. Azonban ez is pénzbe kerül a feliratok, forditások Mondo magazin, Mondocon stb. Mi lesz ha ezek se lesznek?

2014. jún. 25. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:
A Mondónak sztem az égvilágon semmi köze sincs hozzá. Az új törvényjavaslat, ha az adóra gondolsz, "csak" a reklámokból befolyó összeg után fizetendő. Az animét és mangát meg szted lehet itthon gyengíteni? :D Már kb. egyáltalán nincs is. Csak a Mondo és a MondoCon. (nameg oldalak ahol mangát és animté fordítanak)
2014. jún. 25. 19:26
 2/6 A kérdező kommentje:
A Mondot azért gondoltam, hogy gyengiti, mert szokott lenni benne néha reklám nem sok, de van amikor pl: videojátékokat reklámoznak benne.
2014. jún. 25. 20:55
 3/6 A kérdező kommentje:
És egyébként pont ezért gyengiti, mert egyáltalán nincs már semmi és ami van azt is megsemmisiti. Ezt aztán jól megfogalmaztam.
2014. jún. 25. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak a tévécsatornákat adóztatnák meg.
2014. jún. 25. 21:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem ez nem igaz minden reklám drágul.
2014. jún. 25. 23:16
 6/6 Hintalow ***** válasza:

Szerintem az animés kultúra egész jól megvan jelenleg, árulnak mangákat, lehet venni egyéb animés/mangás dolgokat, ha valakinek erre van ingerenciája.

Amikor elkezdtek érdekelni az animék 2000 körül, na akkor nem volt animés szubkultúra.

Amúgy a felsoroltak nem igazán értem mire jók, ha meg akarok nézni egy animét, leszedem netről, ha egyéb animés merchandise-ra vágyom, megrendelem külföldről.

2014. jún. 27. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!