Kicsoda Zetsu? (MANGA)
Figyelt kérdés
Nem értem teljesen Kaguyának volt két gyereke Hagoromo és Hamura most meg zetsu is Kaguya gyereke. De hogyan? Valamiért nem világos. Úgy hozta létre vagy megszülte? A 681-dik fejezet elején azt hittem Hamura lett valahogy Zetsu, de nem ő az. Akkor meg mi van? Amit még nem értek az az, hogy Kaguya valamilyen SZŰZ MÁRIA volt? Ha nem ki lehetett a férje? Egyébként, Hamurának byakuganja volt? [link] 2014. jún. 19. 21:12
1/6 anonim válasza:
fekete Zetsurol csak annyit tudni hogy először azt állította magáról hogy ő Madara akarata, de aztán később felfedte valódi kilétét és kiderült, hogy ő Kaguya akarata. Ha Hamura szemét nézzük, valószínűleg byakuganja van neki is, többet sajnos nem lehet tudni, mert csak ennyi volt a mangában
2/6 anonim válasza:
Olyanokat kérdezel, amik még nem derültek ki, szal mit vársz? Majd valaki tud rá válaszolni? Néhány hét és kiderül.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen olyanokat kérdeztem amik még nem derültek ki. Bocs, hogy ekkora gondot okoztam csak arra gondoltam talán mások észre vettek valamit amit én nem. Vagy van valami elméletetek, de azért köszönöm.
2014. jún. 19. 22:20
4/6 anonim válasza:
[link] innestől olvasd el újra és megérted...
5/6 anonim válasza:
Azt mondod olvassa el onnan ÚJRA? Ennek így semmi értelme, mivel a legfrissebb fejezetben derült ki, de a kérdés már nemsoká 10 napja ki van írva... Akkor még nem lehetetett tudni, mostanra valszeg rájött a kérdező is.
6/6 anonim válasza:
Már bocs de a mivel ő is a 681-et linkelte el kellett , hogy olvassa és én csak be linkeltem , hogy honnastól olvassa el újra , hogy megértse. Egyébként kib*szottul nem az új manga fejezetbe derül ki, hogy kicsoda Zetsu(682).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!