Animések ti, hogy osztjátok be az időtöket?
én is 8-9 részt de van mikor egy éjszaka alatt egy 12 részest is bevállalok ... nem szoktam túl sokat aludni de nekem még igy is marad időm tanulni és a szabad időm se megy el az alvást meg hétvégén bepótolom.
Viszont én nekem is sokszor van hogy nem tok mit nézni sajna én anime téren is elég válogatós szoktam lenni.
Amikor suli van akkor 4-re hazaérek H-Sz-P, 5-ig megcsinálom a cuccokat, onnantól éjjel 1-ig 2-ig animézek (kb 8 óra, azaz 24 rész, op-endeket át szoktam ugrani, csak az első résznél hallgatom meg). Kedden suli után, csütörtökön suli után és hétvégén dolgozom. Azon kívül amikor van szabadidőm, animézek.
Nem igazán szokott olyan lenni, hogy ne tudnék mit nézni. Rengeteg anime van a világon, nem vagyok olyan, mint a kis 12 évesek, hogy nyavalyogjak azon, ha nem találok magyar feliratot. Megnézem angollal, vagy raw-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!