Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Animések ti, hogy osztjátok...

Animések ti, hogy osztjátok be az időtöket?

Figyelt kérdés
Napi hány részt tudtok megnézni? Nem szokott olyan érzésetek lenni, hogy kicsit sok a választék és egyszerűen nem tudtok dönteni mit is kellene most nézni? Mennyit alszotok naponta? Nyilván az iskolások a nyáron jobban ráérnek, de azért érdekel mindenki válasza.

2014. jún. 15. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Én iskolaidőben napi 4-5 részt nézek meg maximum. Tanulni is kell valamennyit, meg igazából úgy osztom be, hogy inkább a szabadidő, mint az alvás rovására menjen.Negyedévente a szezonok elején vagyok mindig bajban, plusz megnézendők is szép számmal vannak, úgyhogy : igen, van, hogy nem tudok dönteni.:D
2014. jún. 16. 08:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Én olyan 8-9 részt szoktam megnézni naponta (iskolanap). Van, hogy nem tudok dönteni, de nem sokszor. Általában nem tudok mit nézni. Én keveset alszom de ez nem az anime miatt van.
2014. jún. 16. 10:14
 3/5 anonim válasza:

én is 8-9 részt de van mikor egy éjszaka alatt egy 12 részest is bevállalok ... nem szoktam túl sokat aludni de nekem még igy is marad időm tanulni és a szabad időm se megy el az alvást meg hétvégén bepótolom.

Viszont én nekem is sokszor van hogy nem tok mit nézni sajna én anime téren is elég válogatós szoktam lenni.

2014. jún. 16. 12:16
 4/5 anonim ***** válasza:
iskolaidőben H-P napi 2részt, szombaton egész nap
2014. jún. 16. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Amikor suli van akkor 4-re hazaérek H-Sz-P, 5-ig megcsinálom a cuccokat, onnantól éjjel 1-ig 2-ig animézek (kb 8 óra, azaz 24 rész, op-endeket át szoktam ugrani, csak az első résznél hallgatom meg). Kedden suli után, csütörtökön suli után és hétvégén dolgozom. Azon kívül amikor van szabadidőm, animézek.

Nem igazán szokott olyan lenni, hogy ne tudnék mit nézni. Rengeteg anime van a világon, nem vagyok olyan, mint a kis 12 évesek, hogy nyavalyogjak azon, ha nem találok magyar feliratot. Megnézem angollal, vagy raw-ban.

2014. jún. 17. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!