Eurovízió - Mit szóltok Ausztria fellépőjéhez?
Szerintem nem fogadják el teljesen a "másságát", hanem megszánjánják, ezért is nyerhetett ő. Igaz hogy jól énekelt, de szerintem messze nem ő volt a legjobb.
Egyébként aki másnak született, azzal semmi bajom, pl. ha fogyatékkal él, vagy más a rassza, vagy esetleg homoszexuális, de aki maga választja a másságot, azt nem szeretem.
Oké, legyen homoszexuális, de hogy teljesen átoperálják nővé?!?! Ez nem elfogadható véleményem szerint, teljesen elfogadhatatlan. Komolyan mondom hányinger kerülget ha csak rá nézek. A keze is látszik hogy férfias, csak műkörme van és szőrtelenítve van. Teljességgel természetellenes. De ráadásul ő nyeri meg az Eurovíziós dalversenyt?!
Tényleg van, akinek nem hátrány, hanem éppen hogy előny az, hogy valaki "kettős nemű"??
# 11:
"Austrian musician here, her song was actually pretty great, but there were 3 or 4 guys which wrote it for her, "she" didn't take any part in the writing process.
The fact she sang it and won will keep me feel ashamed for a very long time. Austria still welcomes you next year in Vienna though, try our less shitty aspects of the country."
Az elfogadásról és a toleranciáról szólt az egész, közben meg akik valamilyen szinten az oroszokkal kapcsolatban álltak, azokat egyből lehurrogták. Ennyit az elfogadásról, álszent csürhe banda... Nyilván szegény lányok (akik már majdnem sírva fakadtak) tehetnek Putin politikájáról.
A nőnek öltözött férfit (aki még arra sem volt képes, hogy megborotválkozzon) éljenezték... Nagyon szánalmas.
Szidjak meg minden, de azert ne felejtsuk el, hogy nagyon sokan szavaztak ra. Nalunk 2. lett a szavazatok alapjan!
Ha egy normalis ember enekli, a szart se erdekelte volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!