Mi a véleményetek az idei osztrák Eurovíziós indulóról és daláról?
Conchita Wurst - Raise like a phoenix
Első benyomás? Reakció?
Szerintetek milyen fogadtatása lesz a versenyen?
Maga a dal tetszik-e? Többletjelentése van a szövegnek egy ilyen előadásban?
Stb, ami még jön.
Minden értelmes módon kinyilvánított véleményt szívesen várok, (legyen az + vagy - ) de a gyűlölködést és mocskolódást kérlek ne itt kezdjétek/folytassátok, mert nem ilyen célzattal írtam ki ezt a kérdést.
Előre is köszönöm! :)
Én a dalnak csak egy részletét hallottam még.
Szerintem megosztó figura lesz, a külseje se valami mindennapi. Engem is ledöbbentett, mikor először megláttam, de különösebb bajom nincs vele, nincs miért gyűlölködjek.
Mondjuk elég sokan fogták a fejüket fórumokban, hogy "ez micsoda szégyen", meg "Ausztriát most már végképp porig alázzák", és "hatalmas égés lesz". De ezt előre nem tudhatjuk, majd az Eurovízión kiderül, hogy fogadják.
Lehet, hogy a különcsége miatt nem jut be Ausztria megint sehová a versenyen, de lehet, hogy pont ez juttatja be őket a döntőbe, vagy a top valahányadikba. Bár inkább a dalnak kéne döntő szerepet játszania.
Nagy hangja van az biztos, és nekem a szám is tetszik.
Biztos hogy nagy lesz körülötte a felhajtás. Ahogy én olvasgattam hasonló a helyzet mint nálunk volt tavaly, hogy a saját hazája nem támogatja a fellépőt.
A szöveg egyértelműen máshogy hat egy ilyen előadótól.
Én nem gyűlölködök és nem ítélkezek senki felett, mert én alapvetően elfogadom a másságot. Aki támadja őket az hülye, mert nem tehetnek róla, hogy más a nemi identitásuk. De ez azért lássuk be, hogy kicsit durva. Ő vagy nincs egészen tisztában azzal hogy minek is érzi magát, vagy csak direkt sokkolja a népet a hírnévért, mert egy "rendes" transzi nem fog szakállat növeszteni, mert az a lényege, hogy ő nő akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!