Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Valószínűleg ki lesz a 2014-es...

Valószínűleg ki lesz a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese, (azaz az abszolút esélyes az 1. helyre)?

Figyelt kérdés

Illetve ki lesz a másik három produkció aki az élmezőnybe kerülésre esélyes, azaz aki: 2. 3. 4. helyre esélyes (vagy akár az első helyre is)?

És ki idén a Humorfaktor aki benne lehet az első 5 helyezés egyikében?

#eurovízió #A Dal #2014-es Eurovíziós Dalfesztivál
2014. febr. 23. 02:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Még csak 12 dal van kiválasztva, háromszor ennyi lesz még.

Jó pár külföldi oldalt és fórumot Megnéztem már, azok alapján Magyarország az abszolút favorit az eddigiek közül. De ismétlem hogy még háromszor ennyi versenyző lesz. Szerintem jó eséllyel indulunk.

2014. febr. 23. 02:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez még korán van. De am az fog nyerni, akire a többi országnak érdekében áll szavazni.
2014. febr. 23. 13:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ez engem is érdekelni fog :)
2014. febr. 23. 14:17
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Svédország,Örményország,Magyarország közül szerintem.
2014. márc. 24. 04:18
 5/10 panndo ***** válasza:
100%
Örmények és magyarok... Talán a spanyolok.... Ezeket tartják esélyesnek... Olvastam :) Én viszont nagyon szeretem Ukrajna dalát... De ez csak saját vélemény.. Ja meg a Running <3 :DD
2014. ápr. 11. 20:16
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
hol olvastad? Már vannak ilyen esélylatolgatások? Vagy csak a youtube kommentek? :D
2014. ápr. 13. 13:23
 7/10 anonim válasza:
100%

1. helyezett : Svédország.

2. helyezett : Magyarország.

3. helyezett : Örményország

4. helyezett : Azerbajdzsán

5. helyezett : Egyesült Királyság

6. helyezett : Norvágia

7. helyezett : Görögország

8. helyezett : Ukrajna

9. helyezett : Románia

10. helyezett : Moldova

Nekem ez a TOP 10-em. Bár imádom még, az osztrák, a német és a portugál számát is, de szerintem Ausztria 18-21. helyezett, Németország 19-23. helyezett, Portugáliával kapcsolatba, pedig azt érzem, hogy sajnos az elődöntőben ki fog esni. Oroszország, meg most nagyon gyenge számot küldött. De könnyen megfordíthatja ezt a sorrendet, a montenegrói szám, aminek napról-napra nagyobb a "rajongótábora". Bár, úgy érzem 2015-ben Svédországban fogják rendezni a Dalversenyt, azért ott a szívem mélyén remélem, hogy jövőre Budapest rendezheti. De szerintem még sokan így vagyunk ezzel.

Egy Euróviziós Dalfesztivál Rajongó

2014. ápr. 13. 16:17
 8/10 panndo ***** válasza:
100%
6. kommentelő.... Neeeem hanem vannak ilyen cikkek és akkor ott volt egy ilyen írás, hogy mindenki szerint (pedig nem) az Örmények dala a legesélyesebb... Nem youtube komment :DD :)
2014. ápr. 14. 18:27
 9/10 anonim válasza:
2014. ápr. 17. 15:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Svédország. Legalábbis nekem ő a kedvencem.
2014. máj. 9. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!