Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Eurovízió - Mit szóltok...

Eurovízió - Mit szóltok Ausztria fellépőjéhez?

Figyelt kérdés
Nem durva hogy egy hermafroditát küldenek, akinek ráadásul szakálla van? És miért nem borotválja le a szakállát? Így olyan mintha a cirkuszból jött volna. És a pasiját nem szúrja a szakálla?

2014. máj. 10. 22:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
6%
Így különleges! Ő lesz az első ! Jó számot énekel,
2014. máj. 10. 23:06
 2/19 A kérdező kommentje:
Igaz, jól énekel.
2014. máj. 10. 23:40
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy van pasija. A szakállát meg bíztos direkt nem borotválta le, valamivel ki kell tünni a tömegből...
2014. máj. 10. 23:50
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az egész úgy kellemetlen ahogy van...

Az hagyján, hogy az osztrákok egy ... valamit küldtek oda szerepelni, ráadásul amikor szóba kerültek az oroszok, mindenki hőbörgött... Az európai népek összekovácsolása lenne a lényege ennek az egésznek... de nevetséges.

Itt csak a politika érvényesül, semmi más. Nagyon gáz.

Halljátok szavam, a szőrös osztrák fog nyerni.

2014. máj. 10. 23:58
 5/19 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos ő nyert. :/ Ötödikek lettünk, de volt amikor mi vezettünk. Bár a Kállay száma nem is nagyon tetszett, de jó az ötödik hely. Én a hollandoknak szurkoltam, de sajnos nem ők nyertek.
2014. máj. 11. 00:31
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sajnos igazam volt. Most gyakorlatilag fél Európa fel van háborodva ahogy nézem a netes fórumokat és a Facebookot... Legalábbis a normalitás pártiak.

Valaki már azt kérdezte, hogy vajon Terry Black tud-e énekelni. :D

2014. máj. 11. 00:45
 7/19 anonim ***** válasza:
36%
A szakállát azért nem borotválja le, mert az a védjegye, így ismerte meg őt az országa, így akar bemutatkozni a világnak. Legalábbis valami interjúban ezt olvastam, és szerintem semmi baj nincsen vele, meg lehet érteni. Nekem inkább a felháborodottakkal van bajom, Az előttünk lévő 4 ország dalai közül szerintem tényleg ő volt a legjobb, a többi csak ilyen tinglitangli semmiről szóló zene volt, az meg maga a csoda lenne, ha Magyarország az első helyre kerüljön szóval igazán lenyugodhatna mindenki. Hermafro, de jól énekelt, jó dallal indult. Kicsit szánalmasnak érzem, hogy egyből a hibát keresik a nyertesben, de hát ez minden évben így van végülis...
2014. máj. 11. 00:53
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan az egész csak a politikáról szólt. Annyira pedig nem volt eget rengető az osztrák száma... Ha nem lett volna ez a cirkusz körülötte, akkor nem ők nyernek.
2014. máj. 11. 01:02
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én elhiszem,hogy jól énekelt és látszólag ez az egész a dalról szól,de van ennek másik oldala is. Nevezetesen az,hogy ő lesz hazája arca. Másrészt kíváncsi lennék,hogy tényleg a dal miatt szavaztak rá annyian,vagy benne volt az is,hogy milyen poén lenne,ha egy szakállas nő nyerne.
2014. máj. 11. 09:15
 10/19 anonim ***** válasza:
83%

Más kérdésnél már leírtam a véleményem, ide is bemásolom:

Marketing fogás. Ha nem lett volna szakálla, a büdös életben nem nyert volna, a harmatgyenge produkciójával. Inkább a kinézete, és az "egyedi" külseje nyomta őt fel az 1. helyre. És nem vagyok homofób. De ezt az osztrákok is pontosan jól tudták, ha nem aggasztanak rá valami feltűnő tulajdonságot, amivel kitűnhet a tömegből, meg sem közelítette volna a "nyertes" szót, voltak nála sokkal jobb énekesek, számok, dalok, előadások. Már az első nap szarrá voltak cikkezve róla az osztrák-magyar újságok, hogy: "hhúúúúhaaaa egy szakállas nő az Eurovízión!!!4444!!!44!!!" Ezt akarta elérni, meg is kapta. Jövőre már a kutya sem lesz kíváncsi rá.

2014. máj. 11. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!