Eurovízió - Mit szóltok Ausztria fellépőjéhez?
Szerintem az egész úgy kellemetlen ahogy van...
Az hagyján, hogy az osztrákok egy ... valamit küldtek oda szerepelni, ráadásul amikor szóba kerültek az oroszok, mindenki hőbörgött... Az európai népek összekovácsolása lenne a lényege ennek az egésznek... de nevetséges.
Itt csak a politika érvényesül, semmi más. Nagyon gáz.
Halljátok szavam, a szőrös osztrák fog nyerni.
Igen, sajnos igazam volt. Most gyakorlatilag fél Európa fel van háborodva ahogy nézem a netes fórumokat és a Facebookot... Legalábbis a normalitás pártiak.
Valaki már azt kérdezte, hogy vajon Terry Black tud-e énekelni. :D
Más kérdésnél már leírtam a véleményem, ide is bemásolom:
Marketing fogás. Ha nem lett volna szakálla, a büdös életben nem nyert volna, a harmatgyenge produkciójával. Inkább a kinézete, és az "egyedi" külseje nyomta őt fel az 1. helyre. És nem vagyok homofób. De ezt az osztrákok is pontosan jól tudták, ha nem aggasztanak rá valami feltűnő tulajdonságot, amivel kitűnhet a tömegből, meg sem közelítette volna a "nyertes" szót, voltak nála sokkal jobb énekesek, számok, dalok, előadások. Már az első nap szarrá voltak cikkezve róla az osztrák-magyar újságok, hogy: "hhúúúúhaaaa egy szakállas nő az Eurovízión!!!4444!!!44!!!" Ezt akarta elérni, meg is kapta. Jövőre már a kutya sem lesz kíváncsi rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!