Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tabáni nyert! Mit szóltok?

Tabáni nyert! Mit szóltok?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 22:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
73%
a bundáról meg csak annyit, hogy manapság folyton az megy. Amikor nagy vagányan bemondja a műsorvezető, hogy "jó estét, élő adás!" haha Barátnőm ott volt és ez tudod úgy működik, hogy bemész, megmondják, ki esik ki és felveszik. Két hét múlva leadják. Az sms kidobott pénz
2010. jan. 5. 22:34
 22/24 anonim ***** válasza:
95%

Persze. És lefizetik a közjegyzőket is, ugyebár...

Jogszabályok vannak. Azt pedig, amit te írsz, jogilag nem tehetik meg.

Még csak annyit: Tabáni nem Kaszás Attila miatt sírt, hanem azért, mert úgy érezte, a dal róla szól, és arról, ami vele történik. Érzékeny ember, aki a semmiből lett hirtelen rengeteg ember kedvence. Nehéz lehet feldolgozni, ha valakinek egy csapásra valóra válnak az álmai...

Mint már írtam, engem az sem érdekel, ha bunda volt. Tabáni egy szerethető, TEHETSÉGES, érzelmes előadó. Ez az én szubjektív véleményem. Meg még több százezer társamé... :)

2010. jan. 5. 23:19
 23/24 anonim ***** válasza:
73%
elismerem, hogy tehetséges. nagyon jól tud nagy előadókat utánozni és lemásolni a hangjukat, de neki magának semmi egyénisége. na mindegy , én itt befejeztem, engem innentől kezdve nem érdekel.
2010. jan. 6. 11:52
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: 2009-12-19 23:23

Azért egy kicsit bunkó vagy. Én is neki szurkoltam, de azért a megnyilvánulásod... hát... Tudod senki nem tehet arról, hogy milyennek született. Ha André meleg, akkor meleg, ahhoz nekünk semmi közünk, attól még tehetséges. A másik meg, hogy bicebóca? Hát milyen ember vagy te? Kigúnyolsz valakit a testi fogyatékossága miatt? Tudod, szívtelen vagy. Nekem a nővérem jár így, mert születési rendellenessége van, és állandóan gúnyolták őt is, hogy bicebóca meg sánta. El tudod te azt hinni, hogy mekkora fájdalom ez? Még nekem is, pedig nem én vagyok mozgássérült, de akkor is. Válogasd meg legközelebb a szavaidat kérlek.

2010. jan. 6. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!