Tabáni nyert! Mit szóltok?
Persze. És lefizetik a közjegyzőket is, ugyebár...
Jogszabályok vannak. Azt pedig, amit te írsz, jogilag nem tehetik meg.
Még csak annyit: Tabáni nem Kaszás Attila miatt sírt, hanem azért, mert úgy érezte, a dal róla szól, és arról, ami vele történik. Érzékeny ember, aki a semmiből lett hirtelen rengeteg ember kedvence. Nehéz lehet feldolgozni, ha valakinek egy csapásra valóra válnak az álmai...
Mint már írtam, engem az sem érdekel, ha bunda volt. Tabáni egy szerethető, TEHETSÉGES, érzelmes előadó. Ez az én szubjektív véleményem. Meg még több százezer társamé... :)
A válasz megírásának időpontja: 2009-12-19 23:23
Azért egy kicsit bunkó vagy. Én is neki szurkoltam, de azért a megnyilvánulásod... hát... Tudod senki nem tehet arról, hogy milyennek született. Ha André meleg, akkor meleg, ahhoz nekünk semmi közünk, attól még tehetséges. A másik meg, hogy bicebóca? Hát milyen ember vagy te? Kigúnyolsz valakit a testi fogyatékossága miatt? Tudod, szívtelen vagy. Nekem a nővérem jár így, mert születési rendellenessége van, és állandóan gúnyolták őt is, hogy bicebóca meg sánta. El tudod te azt hinni, hogy mekkora fájdalom ez? Még nekem is, pedig nem én vagyok mozgássérült, de akkor is. Válogasd meg legközelebb a szavaidat kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!