Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tabáni nyert! Mit szóltok?

Tabáni nyert! Mit szóltok?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 22:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

szuper!!!imádtam Tabánit!

de André,MC/DC,és Szabi is kapott lehetőséget későbbre szóval elégedettek lehetnek.

2009. dec. 20. 07:45
 12/24 anonim válasza:
100%
Magyarország egy uj legendával lett gazdagabb :)
2009. dec. 20. 13:33
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó hangja van.

Remélem az önbizalma megnő ezekután :-)

2009. dec. 20. 22:43
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon örülök neki! :) Végig neki szurkoltam, hihetetlenül jó hangja van, és mellé eszméletlenül szerény, igazi művészember. Remélem, őt nem fogják tudni "elcelebesíteni", és mindig ilyen marad, mint most.
2009. dec. 21. 14:50
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon örülök neki el is sírtam magam örömömben! Nagyon szeretem a hangját és a szerénységét.
2009. dec. 21. 15:28
 16/24 anonim ***** válasza:
Örülök :D Szavaztunk rá a párommal az utolsó 2 hétben, Ő és én is küldtünk rá 1-1 smst :) Örülök, hogy megérte :D
2009. dec. 22. 22:47
 17/24 anonim ***** válasza:
38%
új legendával??? Tabáni, mint új legenda? Nem azért, de megkérdezném, hogy aki ezt a kommentet írta, ért valamit is a zenéhez? Mert nekem van ismerősöm RTL-nél és bunda volt.
2010. jan. 4. 18:32
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak:

Persze, bunda volt... Nézz körül a neten! Már most is több tízezer ember tagja a klubjának az iwiwen, és nagyon sokan szeretik őt. Nekem teljesen mindegy, ki hogyan próbálja őt besározni, mert ÉN biztosan hallgatni fogom a lemezét, ha lesz neki.

Arra pedig, hogy "aki ért a zenéhez, az nem tartja Tabánit legendának", csak annyit mondanék: rengeteg tehetségtelen hazai "celeb" van a piacon, akiket a média istenít. A hallgatók java része pedig nem ért a zenéhez, csak hallgatja azt. (Különben sem Kozsó, sem Győzike, sem a hozzájuk hasonlók nem válhattak volna "celebbé".)

Egy művész vagy megérint az ember lelkében valamit, vagy nem. Ha sikerül az ember lelkét megszólítania, akkor hívják művésznek. Tabáninak ez sikerült. Tehát művész. Amikor valaki ezt nem ismeri el, azt pedig irígységnek hívják...

2010. jan. 4. 18:47
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

én akárhány fórumot olvastam a neten(kb.10-15-öt)mindnél Tabánit szavazták meg..André felett magasan!!!

ennyit a bundáról.sőt a baráti,családi körömben is mki neki drukkolt.az h.te nem,nem jelenti azt,h.bunda volt.

2010. jan. 4. 18:49
 20/24 anonim ***** válasza:
49%
hogy került ide győzike és a többi exhibicionista "celeb"? Én csak azt mondom, szomorú, hogy a magyar nézőközönség ennyire igénytelen lett. Mindent megnéznek és ha azt mondják nekik "te, figyelj ez itt qrva tehetséges nézd mán" akkor azt el is hiszik. Szerintem ahogy a fényév távolságot énekelte, az anygon amatőr volt és, hogy nem tudta befejezni... Amikor az megállta sírás nélkül, aki ismerte,szerette, mert műsor volt és nem lehetett, akkor ő, aki nem ismerte... És különben is a fényév távolsággal pont ezért lehet manapság tarolni, mert senki nem nézni szépen énekeled-e, mert mindenki csak Kaszás Attilára tud gondolni.
2010. jan. 5. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!