Tabáni nyert! Mit szóltok?
szuper!!!imádtam Tabánit!
de André,MC/DC,és Szabi is kapott lehetőséget későbbre szóval elégedettek lehetnek.
Nagyon jó hangja van.
Remélem az önbizalma megnő ezekután :-)
Utolsónak:
Persze, bunda volt... Nézz körül a neten! Már most is több tízezer ember tagja a klubjának az iwiwen, és nagyon sokan szeretik őt. Nekem teljesen mindegy, ki hogyan próbálja őt besározni, mert ÉN biztosan hallgatni fogom a lemezét, ha lesz neki.
Arra pedig, hogy "aki ért a zenéhez, az nem tartja Tabánit legendának", csak annyit mondanék: rengeteg tehetségtelen hazai "celeb" van a piacon, akiket a média istenít. A hallgatók java része pedig nem ért a zenéhez, csak hallgatja azt. (Különben sem Kozsó, sem Győzike, sem a hozzájuk hasonlók nem válhattak volna "celebbé".)
Egy művész vagy megérint az ember lelkében valamit, vagy nem. Ha sikerül az ember lelkét megszólítania, akkor hívják művésznek. Tabáninak ez sikerült. Tehát művész. Amikor valaki ezt nem ismeri el, azt pedig irígységnek hívják...
én akárhány fórumot olvastam a neten(kb.10-15-öt)mindnél Tabánit szavazták meg..André felett magasan!!!
ennyit a bundáról.sőt a baráti,családi körömben is mki neki drukkolt.az h.te nem,nem jelenti azt,h.bunda volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!