Ez a ValóVilág egy kamu?
Csak így belegondoltam, hogy, ha vasárnap van a kiválasztás és vasárnap tudják meg, hogy ki lesz a kiválasztott, akkor már az, aznapi műsorban, hogy bírják bevágni a holnapi adást ?! Elvileg ÉLŐ adás... na mindegy. :D
Hallottam egy két pletykát, de hát kitudja.
Ki mit hallott róla ?
Én rendszeresen nézem a tv-ben a VV6-ot és az internetes oldalukat is követem. Többször volt olyan, hogy felraktak egy videót az oldalukra, majd le is szedték és adásba sem került be! (pl Iza-Krisztián randi, Teó szülinapjára beküldtek egy kutyust stb...)
De nekem az tűnt fel, hogy csak az a tartalom van interneten is ami a tv-ben le volt adva, sőt az éjszakai adást is elvétve lehet nézni! Mondjuk valakik beszélgetnek és jön egy másik személy már el is veszik az adást, majd visszakapcsolnak és folytatódik a beszélgetés a 3. fél bevonásával!
Tehát szerintem az egész kamu! Ezek az applikációs szavazatok pedig arra mennek ki, hogy minél többen töltsék le az appot, majd regisztráljanak egy sms-sel!
Kamu az egész, de azért jókat szoktam rajta nevetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!