Miért nincs adás MinDig TV-n?
Vettünk egy DVB-T tuneres tévét. Rákötöttem egy szoba antennát, elindítottam a keresést és talált is 29 tévé csatornát meg 3 rádiót. A jelerősség 70-80 % között van de mégsem működik.
A csatornák nevét kiírja, sőt még azt is hogy mi megy rajta és hogy mettől meddig tart az a műsor viszont csak egy nagy feketeség van. Nem jön be egy csatorna se pedig a MinDig TV Extra Családi kártyát is beraktam a tévébe.
Mi lehet a probléma?
Set top box, automatikus keresést futtasd le, közben rakd mindig máshová az antennát. Ha így sincs kép, akkor vagy erősítős szobaantenna kell hozzá, vagy tetőantenna.
De le lehet futtattni a Kézi keresést is. Illetve nézd meg a frekvencia táblázatot, írd be kézzel, így is futtasd le. Ha sehogy nem megy, akkor írjál a MinDig Tv-nek. [link]
A Dunakanyar, a Börzsöny és jó néhány más terület az országban sárga színnel van jelölve. Vagyis vagy gyatra, vagy nincs is vételi lehetőség. Ahol piros, ott jó. Keresd meg, te hol laksz?
Ilyen tévénk van: [link]
De valószínűleg nincs benne MPEG4 ahogyan az első is írta mivel vettünk egy Wayteq HD-95CX boxot amire rákötöttük ugyanazt a szobaantennát, majd a boxot HDMI kábellel összekötöttük a tévével és most tökéletes az adás.
Mondjuk azt nem értem hogy a tévé dobozára miért volt MinDig TV matrica ragasztva ha nagyon jól tudják hogy nem fog működni. Vásárlók félrevezetése...
A vétellel nincs gond. Kb 2 Km-re van innen a tévétorony. A honlapon is piros színnel van jelölve az utcánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!