Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nincs adás MinDig TV-n?

Miért nincs adás MinDig TV-n?

Figyelt kérdés

Vettünk egy DVB-T tuneres tévét. Rákötöttem egy szoba antennát, elindítottam a keresést és talált is 29 tévé csatornát meg 3 rádiót. A jelerősség 70-80 % között van de mégsem működik.

A csatornák nevét kiírja, sőt még azt is hogy mi megy rajta és hogy mettől meddig tart az a műsor viszont csak egy nagy feketeség van. Nem jön be egy csatorna se pedig a MinDig TV Extra Családi kártyát is beraktam a tévébe.

Mi lehet a probléma?

2014. márc. 19. 15:12
 1/9 anonim ***** válasza:
MPEG4 vagy MPEG2 tuneres a tv? Előbbi kell a MinDig TV-hez, a hibajelenség arra utal, hogy csak az utóbbit tudja a tv.
2014. márc. 19. 21:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Set top box, automatikus keresést futtasd le, közben rakd mindig máshová az antennát. Ha így sincs kép, akkor vagy erősítős szobaantenna kell hozzá, vagy tetőantenna.

De le lehet futtattni a Kézi keresést is. Illetve nézd meg a frekvencia táblázatot, írd be kézzel, így is futtasd le. Ha sehogy nem megy, akkor írjál a MinDig Tv-nek. [link]

2014. márc. 22. 14:07
 3/9 anonim ***** válasza:
2014. márc. 22. 14:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Vegyél műholdas antennát (tányér), ahol laksz, nem lehetséges a földi sugárzású digitális tévéadás vétele. Mi hegy alatt lakunk a Dunakanyarban, itt mindenki műholdvevőt használ. Nemrég költöztünk, a budapesti kertvárosban tökéletesen működő erősítős szobaantenna és set top box ugyanezt produkálta, mint ahogy te írod. Volt beépítve műholdas rendszer, azzal megy most a tv. De ez nem a MindigTv.
2014. márc. 22. 14:13
 5/9 anonim ***** válasza:

A Dunakanyar, a Börzsöny és jó néhány más terület az országban sárga színnel van jelölve. Vagyis vagy gyatra, vagy nincs is vételi lehetőség. Ahol piros, ott jó. Keresd meg, te hol laksz?

[link]

2014. márc. 22. 14:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerelj fel tetőantennát, vagy vegyél műholdvevőt.
2014. márc. 22. 14:45
 7/9 A kérdező kommentje:

Ilyen tévénk van: [link]

De valószínűleg nincs benne MPEG4 ahogyan az első is írta mivel vettünk egy Wayteq HD-95CX boxot amire rákötöttük ugyanazt a szobaantennát, majd a boxot HDMI kábellel összekötöttük a tévével és most tökéletes az adás.

Mondjuk azt nem értem hogy a tévé dobozára miért volt MinDig TV matrica ragasztva ha nagyon jól tudják hogy nem fog működni. Vásárlók félrevezetése...

A vétellel nincs gond. Kb 2 Km-re van innen a tévétorony. A honlapon is piros színnel van jelölve az utcánk.

2014. márc. 22. 16:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát ezt nem értem! Novemberben vettünk LED tv-monitort, szintén Samsung, 49 ezerért az Auchanban. Kaptunk hozzá 2 év garanciát, mindenféle set top box nélkül is működik, szintén 22-es. Hogy lehet egy jóval gyengébb tv drágább? Ráadásul tudnia kellene a digitálist. Nem lehet, hogy rosszul programoztad be? Nekem a távirányító okozott gondot, kiderült, hogy csak angol menűje van bekapcsoláskor. De fél órai munkával sikerült beállítani.
2014. márc. 22. 23:48
 9/9 anonim ***** válasza:
A leírás szerint VAN benne tuner. [link]
2014. márc. 22. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!