Kiesett a Bad boyz, mit szólsz?
Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 22:06
1/25 anonim válasza:
Azt hogy dobnom kell egy sárgát
2/25 anonim válasza:
En orulok. Nem mondom hogy nem voltak jok, de lattam mar nalluk sokkal jobbat is. Igy legalabb mar nem all fenn a veszely hogy szetszakitsak szegeny autot:p
3/25 anonim válasza:
Örülök. Nem is kicsit. Azt hitték, hogy ezzel a Twilight-os formával belopják magukat a nézők szívébe. Tévedtek.
4/25 anonim válasza:
Sajnálom, de ez már bőven elég, hogy felkapottak legyenek!
5/25 anonim válasza:
Lécii en fikázzatok.
de énmég sírtam is mikor kisetek.
Kedvenceim voltak:'(
6/25 anonim válasza:
örülök,bár inkább MC/DC esett volna ki..
7/25 anonim válasza:
én őszintén szólva, gondoltam hogy kiesnek, mivel igen elég nagy baj az hogy nem táncoltak sokat, meg az utóbbi időben nem nem is tetszett már a produkciójuk. volt egy ami isteni volt, mikor fekete fehérbe voltak, nah olyan stílusut kellett volna végig nyomni. Sajnos el voltak már szállva, hogy a csajok ugyis szavaznak majd de tenni is kell érte vmit, és jobban jártak volna hogyha "a pólóhuzogatás" mellett maradtak volna :D
8/25 anonim válasza:
Már igencsak itt volt az ideje...
9/25 anonim válasza:
Én nagyon szomorú voltam sírtam is mivel ők voltak a kedvenceim. Szerintem a kutyakölykök mellett Andreé kellett volna kiessen. De hát mind1, végülis már igy is befutnak! És (L) Bad Boyz (L)
10/25 anonim válasza:
nemhiszem el :'( mégmindig..
sírtam mikor kiestek :S ők voltak a legjobbak<3 mostmár nemis fogom nézni azt a szart...:@
respect.
:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!