Kiesett a Barca, mit szólsz hozzá?
Figyelt kérdés
Már nem is nézem nincs értelme még kb 10perc van hátra , de innen már kiesett rég...2010. ápr. 28. 22:23
1/14 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Szegény, megütötte magát? Honnan esett le?
2/14 A kérdező kommentje:
Jajj de vicces vagy, egyem meg a lelked
2010. ápr. 28. 22:31
3/14 anonim válasza:
semmit, és amúgyis leszarom mivel az egész foci dolog hülyeség az utóbbi 10-20évben a koksz és a lefizetések miatt :D
4/14 anonim válasza:
én örülök mert végre leeshet mindenkinek hogy nem egy emberből áll egy csapat hiába van Messi lehet a csapatot buktatni és ez jó érzés
hiába nyert inter döntőn bukta lesz, bár izgalmasabb lett volna egy bayern-barca de így is jó
HAJRÁ BAYERN
5/14 anonim válasza:
mivel az AC MILAN riválisa az Inter, így nem örülök neki, hogy ők mehetnek a trófeáért!
6/14 anonim válasza:
Még nem nyertek még van 1 visszavágó...
7/14 anonim válasza:
A visszavágó tegnap (április 28-án) volt.
Amúgy én örülök neki, de lehet csak azért, mert az egyik haverom Barca rajongó. Szerintem az Inter nyeri a döntő is.
8/14 anonim válasza:
Ö R Ü L Ö K :D
Megkapták azt amit érdemelnek.
9/14 anonim válasza:
Ha az első meccsen nem adják meg a 3. lesgólt, befújják a 11-est, bár azt talán ha nem is fújják be, akkor már a Batca lenne a döntőben. Az első meccsen elég rosszul játszott a Barca ott úszott el az egész. Mourinho meg megint hozta a nagy taktikáját: húszezeremberrel beálltak védekezni, igazi közönségszórakoztató, támadó futball nyert.
10/14 anonim válasza:
"igazi közönségszórakoztató, támadó futball nyert"
Még mindig gólra játsszák a focit és nem szépségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!