Nem is értesz a focihoz,a PSV is egy fos az Ajax mellett,nem nyert se bajnokságot,BL-be se jutott,akkor mire várjon.
Nagyobb fizetést kap,a csapat meg ugyanolyan erős,ráadásul több esély van az orosz bajnokságból BL-be jutni.
És nem is követed a foci eseményeket,mostanában nagyon sokat lehetett hallani az Anzsi-ról,például leigazolta Roberto Carlost,Mbark Boussoufa-t,Jucilei-t,Diego Tardelli-t stb stb tehát nem noname csapat és nagy jövő előtt áll.
Jól tette!
Több pénzt is kap , és még a csapat is jó , jobb lesz.
Nem is értesz a focihoz,a PSV is egy fos az Ajax mellett,nem nyert se bajnokságot,BL-be se jutott,akkor mire várjon.
Nagyobb fizetést kap,a csapat meg ugyanolyan erős,ráadásul több esély van az orosz bajnokságból BL-be jutni.
És nem is követed a foci eseményeket,mostanában nagyon sokat lehetett hallani az Anzsi-ról,például leigazolta Roberto Carlost,Mbark Boussoufa-t,Jucilei-t,Diego Tardelli-t stb stb tehát nem noname csapat és nagy jövő előtt áll.
15:45
1. Nem is állítottam, hogy értek a focihoz.
2. Nem is az Ajaxhoz viszonyítva írtam, amit írtam. Te se tedd. Meg én nem mondanám, hogy fos arra csapatra, ami 3. lett a bajnokságban.
3. Ugyanolyan erős a csapat? Nemár.
4. A felsorolt nevek közül csak Robi Carlos neve ismerős, ő is csak egy rég kiégett labdarugó, gondolom a többiek is ilyenek.
5. Lehet hogy nagy jövő előtt áll a csapat, de Dzsudzsáknak érdemes lenne olyan csapathoz mennie, aminek a jelene is nagy.
Pénz beszél...Azt viszont megmondhatnák azok a nagy okosok, akik szerint esélyesebb, hogy így a BL-ben játszhasson, azok mi alapján jelentik ki a véleményüket?
Semmi garancia nincs arra, hogy az Anzsi kiléphet egyáltalán a nemzetközi porondra. Hiába vásárolnak össze minden nagyobb nevű játékost, nem jelent semmit. Elég megnézni, hogy pl. a M. Citynek hány év kellett ahhoz, hogy BL-indulást jelentő helyen zárjon a PL-ben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!