Aki rakatott el őssejtet, melyik bankkal szerződött és miért?
Én most vagyok 36 + 3 hetes és szeretnénk elrakatni, de nem tudjuk eldönteni hol és miért annál a banknál?
Leírnátok tapasztalatokat? Köszönjük szépen!
Sejtbank, 14. kerület.
Itt voltunk anno a genetikai uh-n+babamozin, nagyon kedvesek voltak, igazából mást meg sem néztünk.
2 év alatt havi 15 ezrével kifizettük.
Kérlek hallgasd meg:
2008.10.09-i adást: "Központi őssejt bankra lenne szükség"
Mi ez után az adás után döntöttük el, hogy nem vetetjük le (pedig ki tudtuk volna fizetni)!
Kérlek hallgasd meg:
Sajnos, nem tudom meghallgatni, de leírnátok majd, hogy mi van rajta/benne? Köszönöm.
A cikk végén alig láthatóan van a link: halgassa meg!
Emlékeimből idézve néhány gondolat!
Külföldön minden újszülöttnél ingyen leveszik az őssejtet, azt az állam központi bankban tárolja, ha igény van rá, bárki részére felhasználják. Mo-n nincs állami bank, ezért magáncégek foglalkoznak tárolással, persze nem olcsó áron.
Mo-n ha szüksége van valakinek őssejtre, s hazánkban nincs, akkor megkeresik a külföldi országokat, tőlük szerezzük be a szükséges őssejtet (TB alapon).
Leszögezve, az orvos azt mondta, hogy inkább legyen a gyermekek egy nagyon biztonságos autós ülése, mint őssejtje. (Hamarabb érheti baleset, mint őssejt beültetés.) Nem elhanyagolható dolog az sem, hogy tőlünk levett őssejtet nem kaphatjuk vissza, mivel az őssejt már magában hordozza azt a genetikai kódot, amivel éppen kezelni szeretnék.
Szerintem érdemesebb inkább végig hallgatni, nagyon tanulságos, még mielőtt kiadunk 300.000 Forintot. Én hallgattam a szakértőre, s utólag nem is bánom!
Sejtbank.És a második babámnál is levetetjük.Most vagyok 11 hetes terhes.
Nálunk is a szimpátia volt az ok.
Nagyon szépen köszönöm!
Holnap megyünk a sejtbankhoz és szövetet is rakatunk el. Bár remélem soha nem lesz rá szüksége, de ha mégis azt soha nem bocsájtanám meg magamnak ha nem lenne ez a lehetőség.
Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!