Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ti mit szóltok hogy Kállay...

Ti mit szóltok hogy Kállay megy az Eurovízióra?

Figyelt kérdés

Én kifejezetten örülök mert a Runing-gal megy ki. Iszonyat jol tudja énekelni. Boldog vagyok hogy Ő képvisel minket. Ti hogy látjátok? :)

46/L

2014. febr. 24. 15:30
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
5%
Ebben a mezőnyben nem volt olyan, akit kiküldtem volna, valahogy senki nem tudott igazán meggyőzni. Saunders dala bár nem rossz, de 12 egy tucat, bárki elénekelhetné a világon, eléggé globalista, semmi magyar jellege nincs. Nem hiszem hogy nagyon ki fog emelkedni a mezőnyben. Szerintem úgy jár majd mint a Compact disco, az ilyen nagy dobra vert angol nyelvű dalainkat nem igazán értékelik. A fekete bőrszíne sem viszi biztos majd előrébb, ahogy a szépségversenyeken sem tarolunk a "félvér" egzotikus jelöltjeinkkel. Én már elégedett vagyok a tavalyi 10. helyünkkel, így az se zavarna ha KSA nem kerülne be a döntőbe.
2014. márc. 2. 23:00
 32/36 anonim ***** válasza:

megy (útlevél nélkül...?)

[link]

nem tűnik biztosnak...

2014. márc. 6. 12:15
 33/36 anonim válasza:
23%

# 32

Bárcsak így volna...

2014. márc. 6. 13:59
 34/36 anonim ***** válasza:
Egy kulturáltan megfogalmazott véleményért igazán megérdemeltem 15%-os megbecsülést (március 6-ig), hát ennyit ér sok rajongója, tisztelet a kivételnek. Az értve olvasás nem az erősségük.
2014. márc. 6. 16:58
 35/36 anonim ***** válasza:
Én pl. kifejezetten büszke vagyok a magyarságomra, szerintem nem kéne feltétlenül a győzelemre hajtani. Menjünk ki egy jó magyar nótával, aztán üsse kavics ha utolsók leszünk is. Mutassuk meg, hogy magyarok vagyunk. Az énekes bőrszíne meg igazából nem nagyon érdekel, csak néha már nem hogy kevesebbet, hanem egyenesen többet ér a nemzetiségi, mert ha véletlenül kiszavazzák, akkor jönnek a "Szemét rasszisták!" és társai. Konkrétan annyira nem akarjuk háttérbe szorítani a kisebbséget, hogy lassan több joga lesz, mint annak, aki nem az. Ez meg azért durva. Persze ezzel nem konkrétan a Dalra céloztam, csak úgy általában. A Running meg szerintem nem rossz, de nem kiemelkedő. Hiányzik belőle valami.
2014. márc. 23. 19:04
 36/36 anonim válasza:
45%
Nekem nem tetszik.. bocsánat hogy ezt írom de rendesen magyarul sem tud beszélni akkor nehogy már magyarországot képviselje.. De a száma jó csak azért nem egy eurovízióra kell szerintem.. Voltak nála jobbak is.:))
2014. ápr. 7. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!