Ti mit szóltok hogy Kállay megy az Eurovízióra?
Figyelt kérdés
Én kifejezetten örülök mert a Runing-gal megy ki. Iszonyat jol tudja énekelni. Boldog vagyok hogy Ő képvisel minket. Ti hogy látjátok? :)
46/L
2014. febr. 24. 15:30
11/36 A kérdező kommentje:
Fejezzétek be! Ezeknek a hozzászólásoknak semmi keresnivalójuk nincs itt. Akinek tetszik tetszik, akinek nem, nem.
2014. febr. 24. 17:40
12/36 anonim válasza:
Na! Hát akkor most mi van! Sok embernek nem tetszik! Én általában az ilyen hülye kérdéseket szóra se szoktam méltatni, de azért már csak írok én is hogy nehogy azt hidd hogy rózsaszín az egész világ! Meg te kérdezted ki hogy látja ezt? Néhányan olyat válaszoltak ami neked nem tetszik! Juj de gonosz emberek vannak! Borzasztó! Gondolom az én véleményemet akkor már ki tudod találni?! De segítek! Jó?! :) Nagyon gáz az egész! És finom, udvarias voltam!
13/36 anonim válasza:
14/36 A kérdező kommentje:
Ezt meg köszönöm, és díjazom mert udvariasan, emberi módon írtad le. De ellenben veled, a többségük illetlenül, ès nem meg magyarázva indokolt. Üdv
2014. febr. 24. 17:56
15/36 anonim válasza:
Mivel elsősorban nem a zenéről szól a műsor, ezért leszarom.
16/36 A kérdező kommentje:
Akkor léccives ne dirigálj.
2014. febr. 24. 18:48
17/36 anonim válasza:
nagyon örülök neki, mert már igazán megérdemelte! Viszont a magyar nép megint megmutatta a foga fehérjét, hogy a XXI. században megy a "n.ggerezés".... ilyenkor nagyon szégyellem, hogy magyar vagyok, és ennyi ostoba, begyepesedett fajtársam van -.-
18/36 A kérdező kommentje:
Ez igaz :)
2014. febr. 25. 03:44
19/36 anonim válasza:
Az a baj, hogy sosem leszünk benne az első 5-ben mert ez politika ahogy a miss worldon sem.
Wolf Kati száma szerintem nagyon ütős volt és eléggé hátul végeztünk ha jól emlékszem.
20/36 anonim válasza:
Kár ez az egész felhajtás, Magyarország sosem lesz az elsők közt! Ez már előre ki van találva sajnos, Magyarország nem tudna egy ilyen fesztivált megrendezni! Nincs lé hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!