Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ti mit szóltok hogy Kállay...

Ti mit szóltok hogy Kállay megy az Eurovízióra?

Figyelt kérdés

Én kifejezetten örülök mert a Runing-gal megy ki. Iszonyat jol tudja énekelni. Boldog vagyok hogy Ő képvisel minket. Ti hogy látjátok? :)

46/L

2014. febr. 24. 15:30
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
49%

amíg ilyen geny-ládák ülhetnek a zsűriben, addig magyar-országnak nincs keresnivalója "nemzetközi vizeken"!

[link]

(sztem meg olyan ez a jelenleg kialakult helyzet, mint ha az Afrikai kontinenst az ABBA képviselné....)

Így sem tudja Európa, földrajzilag hová helyezni magyar országot... most már sokak szemében az afrikai kontinensre asszociálnak. ezt tudva, mehetne akár a "Fekete Pákó" is, egy szép "magyar nótát" előadva! pl. adideadidit....

2014. febr. 25. 12:00
 22/36 A kérdező kommentje:
Jogos.
2014. febr. 25. 13:56
 23/36 anonim ***** válasza:
83%
21-es, igen, valoszinu, hogy az EUROvizios dalversenyen azt fogjak hinni, hogy Magyarorszag Afrikaban van...
2014. febr. 25. 17:14
 24/36 A kérdező kommentje:
Na ezek azok a hozzáállások amik minket magyarokat minősítenek. Néha sajnálom hogy magyarnak születtem!
2014. febr. 25. 17:23
 25/36 anonim válasza:
42%

"Néha sajnálom hogy magyarnak születtem!"

Én is sajnálom,hogy magyarnak születtél!

Véleményem szerint nem is kéne egyáltalán Magyarországnak az eurovisioba részt venni,mert ez valóban politika és néphülyítés,ráadásul figyelemelterelés.

Ami a kormosképű majmot illeti,remélem,hogy minnél rosszabb helyezést ér el.Most éppen Magyarország ellen szurkolok majd emiatt,hogy nem magyar képvisel bennünket.

Szánalmas az a duma,hogy rasszizmus meg ez az:a fajtádnak minden jó ami nem magyar-ez meg antimagyarizmus.Szégyeld magad ennyi évesen már lassan vénasszony leszel és még nincs elég eszed.

2014. febr. 26. 15:56
 26/36 anonim válasza:
61%

Egyetértek 25-össel. Kérdező, neked meg se kéne szólalnod 46 évesen lánynak és nem nőnek nevezed magad. Te is azoknak a nők körébe tartozol, akik elfolynak ha csokikukit látnak. Szurkolj csak kállay-nak, én annak szurkolok hogy lecsukják garázdaságért.

Én is sajnálom hogy magyarnak születtél.

2014. febr. 26. 16:12
 27/36 A kérdező kommentje:
Puszika :)
2014. febr. 26. 19:09
 28/36 anonim ***** válasza:
48%

Kállay annyira magyar, mint az itt élő fehér bőrű németek/horvátok/szerbek stb., akik magyarnak érzik magukat, de senki nem panaszkodik rájuk, mert világos színű a bőrük... Remélem az itteni mocskos undorító rasszista senkik azok ellen is szót emelnek, akiknek pl. "sch" van a nevében, mert az ugye nem magyar származású...

Kérdező, ne sajnáld, hogy magyarnak születtél, az ilyen gyakorikérdéses nagyszájú rasszisták miatt, akik képesek a saját országuk ellen drukkolni csak azért, mert valaki olyan megy ki a versenyre, aki nem tetszik nekik. Kíváncsi vagyok, hogy a fél életét Amerikában töltő Király Viktorhoz mit szóltak volna. Na mindegy...

Szerintem nagyon jó zenével fogunk indulni (nekem személy szerint ez volt a kedvencem), remélem idén valami normális helyezést érünk el. :)

2014. márc. 1. 03:27
 29/36 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazad van utolsó. Csak nekem már nem lett volna kedvem leállni "ezekkel" vitázni. Pesszimista magyar népség :)
2014. márc. 1. 10:10
 30/36 anonim ***** válasza:
95%
Ez a rasszista hozzaallas, es a dal se tetszik :) nem neztem, csak youtubeon hallgattam a dontosoket. Byalex nagyon jo volt es a compact disco se volt rossz, de az ideiek, meg wolf kati se tetszett. (Igazabol utalom a popot. na mindegy:) jo lenne ha jo helyezest ernenk el, de nem fogunk: a dal miatt, es a miatt, hogy pont nem ez szamit, hanem a politika. Mint az osszes tobbi hulye ilyen zenes vetelkedoben az eladhatosag.
2014. márc. 1. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!