Ti nem gondoljátok úgy VV Viki egy pszichopata?
Figyelt kérdés
Teljesen rá illenek a pszichopata jellemvonások. Nem érdekli őt senki csak a saját érdekei. Mindenkit lejár, nincs egy olyan ember sem akivel igazán jóba lenne. Most sajnáltatja magát hogy ő kerüljön vissza, mert érzi hogy rezeg alatta a léc. Szeret másokat idegesíteni, provokálni. Egy ilyen pszichopata ember menjen vissza a villába?2014. febr. 14. 11:41
1/11 anonim válasza:
Mindenki pszichopata aki ilyen szart néz, te is pszichopata vagy hogy pénzeled őket.
2/11 A kérdező kommentje:
Te meg egy gy*kér vagy. Szerintem Magyarországon nem csak én nézem ezt a műsort, hanem mások is.
2014. febr. 14. 11:52
3/11 anonim válasza:
Igen mert rengeteg a buta magyar ember! Igaza van az elsőnek. Elmondom neked, a valóvilág nem más mint az rtl által felsztárolt gazdag legalja embereket bezárnak egy luxusbörtönbe azzal a címszóval hogy ez a "való világ". Közben az egyik vérpistának sincs fingja se a való életről csak arról hogy hogy kell vedelni cigizni meg ingyen élni.
4/11 A kérdező kommentje:
2-ik egyetértek azzal hogy senkiházi emberek vannak ebben a műsorban. Egy normális ember nem jelentkezik ebbe a műsorba. De szoktam nézni ezt a műsort már csak kíváncsiságból is. De attól én még nem vagyok pszichopata hogy ezt a műsort nézem.
2014. febr. 14. 13:35
5/11 anonim válasza:
Nem vagy pszihopata az tény, egyszeráen én csak nem értem hogy képesek ennyien nézni ilyen gagyi sorozatokat. (Budapest majomparádéval és a Barátok közt-el egyetemben!)
6/11 anonim válasza:
Na csak pszichopata vagy, egyből gyökerezel mert egy tini picsuka vagy:D az meg hogy sokan nézik csak azt bizonyítja hogy sok pszichopata barátod van :D
7/11 anonim válasza:
A kiváncsiságoddal csak gazdaggá teszed őket, szerinted miből nyerik a pénzt a végén? Olyanokból mint te, elég ha a nézettséget növeled.
8/11 anonim válasza:
VV Viki azt a szerepet játssza, amit a bemutatkozó filmjében ígért.
De hol van az a Gyúrós Józsi, akinek mindenki srác a csicskája lesz, a lányokat pedig ráraboltatja a harcsára, amit a bemutatkozó filmjében ígért, közben meg 2 hét után fel akarta adni a játékot?
Vagy brühühühű Aurelio, aki webkamerás közvetítésen veszi el lányok szüzességét, aztán meg a zuhany alatt sír, hogy egy csajnak sem kell?
9/11 anonim válasza:
Viki nem pszichopata, csak úgy mondom, bár látom, az eredeti kérdés valahol elveszett. :D
10/11 anonim válasza:
Simán lehet, hogy az de szerintem evéssel nyomja el az elfojtott indulatait. Már majdnem 100kg a csaj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!