Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Simont kizárták a VV6-ból!...

Simont kizárták a VV6-ból! Igazságos volt ez a lépés?

Figyelt kérdés

Akkor csak azon nézők szavazhattak, akik épp nézték az összefoglalót és azok akik mondjuk szavaztak volna mellette, de nem készültek fel erre a váratlan szavazásra?

Nem dőlök a kardomba, hogy kizárták, nadehát... :S vélemények?

2014. jan. 31. 22:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%

Mindenki megfeledkezik arról, hogy Simon súrolta az állatkínzás határait! Először is majdnem eltörte a libának a szárnyait, utána meg cigifüstöt fújt be az idióta "értelmiségi", hogy ez mekkora poén. Hát baromira nem az!

És azért egy gatyalehúzást, ne hasonlítsunk össze egy pólótépéssel.

Az idióta, személyiségzavaros Simonnak a pszichiátrián lenne a helye, nem a VV-ben!

2014. febr. 1. 12:49
 12/19 anonim ***** válasza:
18%

utolsó te azokra emlékeztetsz engem akik tönkrevágták a libatenyésztést mert micsoda dolog hogy tömik a libát....(hogy liba vagy kacsa arról többen vitatkoznak én emiatt nem néztem meg újra a jelenetet)

ez az állatkínzástól eléggé messze van 1 csepp alkohol egy tál vízben?ráfújta a füstöt? Dezső bácsi sem veszi ki a cigit a szájából feltétlenül amikor megy megetetni és nem is úgy nyúl hozzá mint a csecsemőhöz....

nadráglehúzás minimum olyan durva mint a polótépés...teszem azt nekem az izmos felsőtestemet lássák inkább mint a rudimat

igazából egyik sem volt erőszakos cselekmény. most okoskodónak tűnök de leírom.jogban ugye lopás mikor úgy veszed el a dolgot hogy nincs erőszak de ha van erőszak akkor rablás. erőszak e az hogyha letéped valakiről a nyakláncot vagy stílusosan a polót mert mittudomén egy világsztár dedikálta korábban és kell neked?főszabály szerint nem,mivel a dolog elleni erőszak nem változtatja a lopást rablássá. ugye a valóvilág is a személy elleni erőszakot bünteti kizárással a dolog ellenit nem...az szimpla rongálás. jogban nyaklánc és ruhaletépés mint írtam marad szimpla lopás kivéve(és ilyenkor rablásról beszélhetünk)ha az erőszak áttevődik a személyre pl erős a nyaklány és míg el nem szakad fulladozik a sértett, jó anyagból van a poló és mig leszakad az illetőről a támadó már rég földrerátotta a polójánál fogva.

AZAZ mivel Viki még egyensulyát sem vesztette el rángatás közben így vele szemben nem alkalmaztak erőszakot.de ha megizzadok garázdaság jóhetne szóba ezért Simon esetében,Viki esetében dettó de nem a gatyalehúzásért(az tettleges becsületsértés) hanem hogy kiverte még jóval korában a tál vizet simon kezéből ....de mint korában írtam a csatorna hajlítgatja a saját szabályait (sok szubjektíviás kevés objektívitás) és a következetesség sem az erősségük

2014. febr. 1. 15:06
 13/19 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó! Dezső bácsi a libát eteti/tömi, ergo élteti! Személyiségzavaros simonság meg egy idióta, barom, aki felnőtt létére plüsst vezet pórázon. Infantilis hülye, engem irritált!
2014. febr. 1. 15:18
 14/19 anonim válasza:
70%

Megmondom azt, hogy én teljesen objektíven viszonyulok a szituációhoz, mivel Simon sem és Viki sem a favoritom.

Tehát elfogulatlan vagyok, ennek alapján elemzem az igazságosság kérdését ez ügyben.

Ugye a fizikai bántalom minden esetben, személytől és kiváltó októl függetlenül KIZÁRÁSSAL jár.

A fizikai bántalom az a cselekedet, amely által valaki kárt tesz egy másik személy testében ÉS ANNAK személyes holmijában.

Viki lehúzta Simon nadrágját, de nem tett kárt benne, Simon viszont eltépte Vikinek a blúzát, miután jól nekiesett a lánynak.

Ergo Vikinek a tette nem sorolandó fizikai bántalmazások közé, Simon tette viszont igen.

Ez egy nagyon egyszerű logikai levezetés. A Simon rajongók is megtudnák ezt az érvelést érteni, ha megakarnák.

2014. febr. 1. 17:17
 15/19 anonim válasza:

Szintén azok közé tartozom, akik Simon miatt kezdték nézni a műsort, de az idő előrehaladtával ő egyre unszimpatikusabb lett.

Egyébként ugyanolyan kegyetlennek tartom Viki gatyaletolását, mint Simon pólóletépését, viszont a vita verbális részében Simon aljasodott le leginkább. Ha ő olyan baromi intelligens, feljebbvaló a többieknél nem a külsejével alázza Vikit, nem parasztozza Krisztiánt. Egyébként nehezen hiszem el, hogy neki az a legfájóbb, hogy lekurtizánozzák a nyíltan "500 pasival voltam" szerelmét.. Ő is ugyanúgy játszotta a szerepét/játékát, de nem volt önkontrollja. Szerintem a saját érdekében jobb, hogy kizárták.

2014. febr. 1. 19:01
 16/19 anonim ***** válasza:

DamnFurios elhiszem én hogy egyik sem a kedvenced de a fizikai bántalom általad írt definicióját most komolyan honnét szedted????

tehát ha a kocsid kerekét kiszúrják akkor te bántalmazva vagy? ha széttépik a ruhádat az rongálás....vagy mikor annó Olivér összetojásozta a többiek tolltartóját füzetét akkor bántalmazta társait iskolahéten??

hoppá Zsolt összepaprikázta Dorka cigijét(holmiját)amitől krákogni kezdett a csaj mikor letüdőzte zárjuk ki Zsoltot?

2014. febr. 1. 19:28
 17/19 anonim válasza:
79%

#16 - Fizikai bántalmazás , mert arról van szó, hogy egy nőről letépi valaki a ruhát.

Ez semmiképpen sem ugyanaz, mint pár szál cigit bepaprikázni vagy összemaszatolni egy iskolafüzetet.

Elmondom másképpen szemléltetve, hogy megértsed : nem olyan vészes dolog az, ha kisebb csínyeket és poénokat ejt meg valaki ( ráadásul az ilyeneknek azért POÉN a neve, mert mindenki tud rajtuk nevetni ), viszont az nem lehetséges, hogy ezentúl mindenki megengedje magának azt, hogy a dühét olyan módon vezesse le, hogy odamegy a másikhoz és letépi a ruháját.

Ha ezt Simonnak elnéznék, akkor következő alkalommal mindenkinek joga lenne ruhatépéssel levezetni a feszültséget és az egész villa néhány heten belül szakadt cuccokban járna, mert mindenki megengedné magának, hogy olyan idegbeteg módon viselkedjen, mint Simon.

2014. febr. 1. 19:50
 18/19 anonim ***** válasza:
a tegnapi adás után már kár vitatkoznunk azon mit érthetnek vajon erőszaknak tettlegességnek a vv-stábban mert Lilu kimondta a frankót hogy a tettlegesség határát súrolta...magyarul ők maguk sem tudták eldönteni minek is számít az ilyesmi hiába írták saját maguk a szabálykönyvet...tehát átpasszolták a dolgot a nézőknek csakhogy ez igen aggályos lépés volt.Hogy miért abban szerintem legtöbben egyetértenek velem. komoly fődíjért megy ugye a harc.Simonnak egyedül 30 százalék fölötti volt a támogatottsága ami a többiek néhány százalékához képest kiemelkedő volt de ugye mégsem volt egymagának "abszolút többsége"...az tényleg durva lett volna....nomármost ha adódik a lehetőség hogy a legnagyobb riválist soron kívül kitegyük hát akkor az összes többi lakó tábora összeadódik. egy mindenki ellen.
2014. febr. 2. 15:17
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Dehogy volt igazságos, azért zárták ki mert túlságosan okos volt a többiekhez és az egész rtlklubhoz képest.

Aki gondolkodik, azt kizárják.

Akinek van önálló véleménye, aki kreatív, aki egyéniség, azt nem szeretik a primitív emberek.

Ezért zárták ki.

2014. febr. 2. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!