Simont kizárták a VV6-ból! Igazságos volt ez a lépés?
Akkor csak azon nézők szavazhattak, akik épp nézték az összefoglalót és azok akik mondjuk szavaztak volna mellette, de nem készültek fel erre a váratlan szavazásra?
Nem dőlök a kardomba, hogy kizárták, nadehát... :S vélemények?
Mindenki megfeledkezik arról, hogy Simon súrolta az állatkínzás határait! Először is majdnem eltörte a libának a szárnyait, utána meg cigifüstöt fújt be az idióta "értelmiségi", hogy ez mekkora poén. Hát baromira nem az!
És azért egy gatyalehúzást, ne hasonlítsunk össze egy pólótépéssel.
Az idióta, személyiségzavaros Simonnak a pszichiátrián lenne a helye, nem a VV-ben!
utolsó te azokra emlékeztetsz engem akik tönkrevágták a libatenyésztést mert micsoda dolog hogy tömik a libát....(hogy liba vagy kacsa arról többen vitatkoznak én emiatt nem néztem meg újra a jelenetet)
ez az állatkínzástól eléggé messze van 1 csepp alkohol egy tál vízben?ráfújta a füstöt? Dezső bácsi sem veszi ki a cigit a szájából feltétlenül amikor megy megetetni és nem is úgy nyúl hozzá mint a csecsemőhöz....
nadráglehúzás minimum olyan durva mint a polótépés...teszem azt nekem az izmos felsőtestemet lássák inkább mint a rudimat
igazából egyik sem volt erőszakos cselekmény. most okoskodónak tűnök de leírom.jogban ugye lopás mikor úgy veszed el a dolgot hogy nincs erőszak de ha van erőszak akkor rablás. erőszak e az hogyha letéped valakiről a nyakláncot vagy stílusosan a polót mert mittudomén egy világsztár dedikálta korábban és kell neked?főszabály szerint nem,mivel a dolog elleni erőszak nem változtatja a lopást rablássá. ugye a valóvilág is a személy elleni erőszakot bünteti kizárással a dolog ellenit nem...az szimpla rongálás. jogban nyaklánc és ruhaletépés mint írtam marad szimpla lopás kivéve(és ilyenkor rablásról beszélhetünk)ha az erőszak áttevődik a személyre pl erős a nyaklány és míg el nem szakad fulladozik a sértett, jó anyagból van a poló és mig leszakad az illetőről a támadó már rég földrerátotta a polójánál fogva.
AZAZ mivel Viki még egyensulyát sem vesztette el rángatás közben így vele szemben nem alkalmaztak erőszakot.de ha megizzadok garázdaság jóhetne szóba ezért Simon esetében,Viki esetében dettó de nem a gatyalehúzásért(az tettleges becsületsértés) hanem hogy kiverte még jóval korában a tál vizet simon kezéből ....de mint korában írtam a csatorna hajlítgatja a saját szabályait (sok szubjektíviás kevés objektívitás) és a következetesség sem az erősségük
Megmondom azt, hogy én teljesen objektíven viszonyulok a szituációhoz, mivel Simon sem és Viki sem a favoritom.
Tehát elfogulatlan vagyok, ennek alapján elemzem az igazságosság kérdését ez ügyben.
Ugye a fizikai bántalom minden esetben, személytől és kiváltó októl függetlenül KIZÁRÁSSAL jár.
A fizikai bántalom az a cselekedet, amely által valaki kárt tesz egy másik személy testében ÉS ANNAK személyes holmijában.
Viki lehúzta Simon nadrágját, de nem tett kárt benne, Simon viszont eltépte Vikinek a blúzát, miután jól nekiesett a lánynak.
Ergo Vikinek a tette nem sorolandó fizikai bántalmazások közé, Simon tette viszont igen.
Ez egy nagyon egyszerű logikai levezetés. A Simon rajongók is megtudnák ezt az érvelést érteni, ha megakarnák.
Szintén azok közé tartozom, akik Simon miatt kezdték nézni a műsort, de az idő előrehaladtával ő egyre unszimpatikusabb lett.
Egyébként ugyanolyan kegyetlennek tartom Viki gatyaletolását, mint Simon pólóletépését, viszont a vita verbális részében Simon aljasodott le leginkább. Ha ő olyan baromi intelligens, feljebbvaló a többieknél nem a külsejével alázza Vikit, nem parasztozza Krisztiánt. Egyébként nehezen hiszem el, hogy neki az a legfájóbb, hogy lekurtizánozzák a nyíltan "500 pasival voltam" szerelmét.. Ő is ugyanúgy játszotta a szerepét/játékát, de nem volt önkontrollja. Szerintem a saját érdekében jobb, hogy kizárták.
DamnFurios elhiszem én hogy egyik sem a kedvenced de a fizikai bántalom általad írt definicióját most komolyan honnét szedted????
tehát ha a kocsid kerekét kiszúrják akkor te bántalmazva vagy? ha széttépik a ruhádat az rongálás....vagy mikor annó Olivér összetojásozta a többiek tolltartóját füzetét akkor bántalmazta társait iskolahéten??
hoppá Zsolt összepaprikázta Dorka cigijét(holmiját)amitől krákogni kezdett a csaj mikor letüdőzte zárjuk ki Zsoltot?
#16 - Fizikai bántalmazás , mert arról van szó, hogy egy nőről letépi valaki a ruhát.
Ez semmiképpen sem ugyanaz, mint pár szál cigit bepaprikázni vagy összemaszatolni egy iskolafüzetet.
Elmondom másképpen szemléltetve, hogy megértsed : nem olyan vészes dolog az, ha kisebb csínyeket és poénokat ejt meg valaki ( ráadásul az ilyeneknek azért POÉN a neve, mert mindenki tud rajtuk nevetni ), viszont az nem lehetséges, hogy ezentúl mindenki megengedje magának azt, hogy a dühét olyan módon vezesse le, hogy odamegy a másikhoz és letépi a ruháját.
Ha ezt Simonnak elnéznék, akkor következő alkalommal mindenkinek joga lenne ruhatépéssel levezetni a feszültséget és az egész villa néhány heten belül szakadt cuccokban járna, mert mindenki megengedné magának, hogy olyan idegbeteg módon viselkedjen, mint Simon.
Dehogy volt igazságos, azért zárták ki mert túlságosan okos volt a többiekhez és az egész rtlklubhoz képest.
Aki gondolkodik, azt kizárják.
Akinek van önálló véleménye, aki kreatív, aki egyéniség, azt nem szeretik a primitív emberek.
Ezért zárták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!