Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Simont kizárták a VV6-ból!...

Simont kizárták a VV6-ból! Igazságos volt ez a lépés?

Figyelt kérdés

Akkor csak azon nézők szavazhattak, akik épp nézték az összefoglalót és azok akik mondjuk szavaztak volna mellette, de nem készültek fel erre a váratlan szavazásra?

Nem dőlök a kardomba, hogy kizárták, nadehát... :S vélemények?

2014. jan. 31. 22:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
63%
Igazságos volt, igen
2014. jan. 31. 22:49
 2/19 anonim ***** válasza:
60%
Igen, mert egy ilyen dolog felett, nem engedhetik meg a stáb azt a lépést, hogy még egyszer előforduljon. Különben ha nem így lenne, mindenki pofozgatná meg ütögetné a másikat. Ha kell kizárnak akár 3 játékost is, egy évad alatt. Így legalább Sárlott kicsit sz*rba lesz.
2014. jan. 31. 22:53
 3/19 A kérdező kommentje:
Oké, értem, tehát igazságos volt, de fejtsétek már ki légyszi, hogy miért?
2014. jan. 31. 23:03
 4/19 anonim ***** válasza:
70%
Mióta együtt van a nőjével, egy idióta lett. Így nekimenni egy lánynak nem kellett volna, megérdemli, hogy kirakták. Az agyi szintje amúgy is egy 5 évesén volt. Az elején jófejnek tűnt, de napról napra unszimpatikus lett.
2014. jan. 31. 23:04
 5/19 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló, egyébként én is unszimpatikusabbnak éreztem napról napra, nem is bánkódom miatta, ez azért elég kemény volt, ami lement a villában (balhé)...
2014. jan. 31. 23:17
 6/19 anonim ***** válasza:

én 20 forintot nem adnék arra hogy hitelesek az ilyen szavazások.más fórumokon megy a vita hogy 70:30 volt az állás a legelején mikor még csak a polótépést mutatták mint pár másodperces bevágást ...meg mikor az utolsó 5 percben kiderült a komplett sztori pl gatyalehúzás ...akkor rohamosan kezdett változni az arány de nem volt idő a megfordításra" Simonosok panaszkodnak Viki gatyalehúzása miért fért bele..." fölösleges vitázni az rtl kirakta Simont és kész. .nekem rémlik olyan hogy Attila is tépett le bikinit Kingáról de azt szimpla féltékenykedő üzekedésnek értékelték....Alekosz Lacit székkel együtt borította fel szal van némi szelektív látása a stábnak.....Ja azt a Zsuzsit is kirakták de ott külön kihangsúlyozták hogy tele palackkal dobálózott ami kórházba juttathatta volna Olivért ...és a narancsdobás még belefért volna.......

a szösszenetemet azzal zárom le hogy: a Byetheway(x-faktor bár minek is írom mindenki tudja) reaktiválása óta semmit sem lehet biztosra venni

2014. jan. 31. 23:56
 7/19 anonim válasza:
26%

EN peldaul dolgoztam es arra jövök haza hogy a kedvencemet mar kizartak a jatekbol ... meg szerintem eleg sokan nincsenek otthon pentek este akik nezik egyebkent a vvt es fogalmuk sincs arrol hogy a kedvencüket kizartak... ez nem egy olyan szavazas volt ahol tenylegesen megkerdeztek a nezök velemenyet, csak ad-hoc jeleggel aki eppen nezte...

gratulalok a szerkesztöknek okos döntes volt...

2014. febr. 1. 00:05
 8/19 anonim ***** válasza:
34%
nem volt fer hogy kizárták,Viki teljesen tudatosan kapva az alkalmon le rántja egy ideges ember nadrágját ,ilyet alapból nem illik de ha ilyen viccet akkar csinálni NEM konfliktus helyzetbe kell elsütni egy ilyet.ráadásul Viki egyből krisztián felé szaladt akinek fogalma se volt mi folyik itt csak azt látta hogy simon bekattant ,viki teljesen tudatosan csinálta ,direkt úgy szaladt hogy Simonak megkelljen lökni Krisztiánt akinek akkor fogalma se volt még hogy simon miért kergeti Vikit ,meg akkarta csapatni vele,nagyon nem volt szép dolog ,az előbbi előzményekről már nem is beszélve ,a szavazat manupulálva volt ,később mutaták meg a szitúációt mikor a zsvazást inditották akkor még csak simont mutatták hogy letépi a ruháját de hogy miért akkor még nem mutatták ,miután mutaatták rohamosan jötteka szavazatok hogy simon maradjon és gyorsan lezárták.nagy hiba volt mert rengetegen szereték.Vikinek nem jósolok nagy jövöt a villába ezek után,
2014. febr. 1. 01:18
 9/19 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem úgy lett volna igazságos ha mindkettőt kizárják, mert a Viki tényleg provokálta.
2014. febr. 1. 08:32
 10/19 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem ha teljes 1 napig lett volna a szavazás nem esett volna ki. De az eddigi legfontosabb kérdést egy napig kellett volna tartani. Egyébként kedvenc volt.
2014. febr. 1. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!