VV Laci vagy VV Krisztián?
Figyelt kérdés
Melyiknek szurkoltok? Én eddig Lacit nem akartam, hogy kiessen, de most mégis inkább Krisztiánnak szurkolok.2014. jan. 30. 23:13
1/6 anonim válasza:
Egyiknek se. a 3. széria után iszonyat meredeken süllyedt a színvonal, nem az volt a cél, hogy érdekes emberek legyenek, hanem, hogy minél balhésabbak, legalábbis eddig amit véletlen hébe-hóba láttam reklámot, mindbe az volt, hogy hogyan üvöltenek meg sikogatnak egymással....
2/6 anonim válasza:
mind a 2 mehetne ki.
Lacit várja a TEK. már kezekben vannak a gumibotok
Krisz meg egy parasztgyerek. 2 értelmes mondatot nem tud, csak béé-béé-bééget össze vissza
3/6 anonim válasza:
Krisztiánt nem is tudom, hogy ki, azt a Laci nevű úriembert viszont hírből elég jól ismerem, mivel a városomban hírhedt alak, több tízmilliót sikkasztott, ezzel több családot megkárosítva, sajnos első fokon nem ítélték el. Nagyon remélem, hogy nem kiesni fog, hanem két rendőr viszi el bilincsben.
4/6 anonim válasza:
Az a sutyerák krisztián akkora nagy tapló paraszt hogy a szavát sem lehet érteni. Hogy került ez be a tv-be...?
Lehet hogy mán száműzték a tanyárúúúú is :-)
5/6 anonim válasza:
inkább krisztián, mint azza undorító laci..
6/6 anonim válasza:
Csatlatok,inkább Krisztián,mint egy a Laci. Hamarabb tudok elviselni egy olyan kis parasztgyereket,mint egy 40 éves okoskodó,idegesítő, mindenbe belepofázó,kétszínű embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!