Megérdemelt VV Laci és VV Józsi büntetése?
Figyelt kérdés
nem kellett volna megvárniuk kit mond ki Laci? még az is lehet nem vitte volna ki Józsit!2014. jan. 30. 00:37
3/6 anonim válasza:
én pont ugyanerre gondoltam, mint te, kérdező.
lacinak nem szabadott kimondania azt a nevet, akit párbajozni visz. és ő valóban nem mondta ki a nevet. azt mondta józsinak, ha szeretné, elgondolkozik azon, hogy őt vigye-e ki, de nem mondta azt, hogy valóban őt is fogja. ezzel szerintem nem szegte meg a szabályt.
4/6 anonim válasza:
Nem csak a rtl így tudta megakadályozni hogy kihívja józsit, mert akkor a világ legunalmasabb párbaja lett volna.
5/6 anonim válasza:
Nem mondta ki? Megígérte neki....
6/6 anonim válasza:
Igen. Józsit meg már rég ki kellett volna vágni, teljesen más, mint a kisfilmjében volt... bőg mint ahiogy Gombi bőgött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!