Mit szóltok ahhoz, Lacit küldték párbajozni? (VV6)
11/20 anonim válasza:
2014. jan. 27. 20:17
12/20 anonim válasza:
Eddig soha nem láttam VV-t,MILYEN egy párbaj?
Én bírom Lacit, remélem a kisfarkú auréliót viszi magával.
2014. jan. 27. 22:26
A VV-s szerkesztők tudták, hogy ez lesz. Pont ez volt a céljuk, mert kiváncsiak voltak, hogy egy 40 éves hogy fog megférni a huszonévesek között, és hogy milyen konfliktusok lesznek ebből. A VV-sek próbálnak tök ellentétes karaktereket beválogatni, hogy élvezetes, eseménydús legyen a VV.
2014. jan. 27. 22:34
Ami után párbajra küldték picit megsajnáltam én is, de azért kiharcolta saját magának a kritikákat , mert nincs olyan fiatal társaság, amelynek ne menne az agyára egy idő után, ha valaki apáskodni próbál felettük.
Ha valaki 40 évesen bemegy egy ilyen műsorba, akkor az úgy menjen, hogy tudja magáról azt, hogy eltud vegyülni a fiatalok között, különben sem neki, sem a többieknek nem lesz semmi előnye abból, hogy ő ott van. Laci ezt szem elől vesztette sajnos.
2014. jan. 28. 14:23
15/20 A kérdező kommentje:
De honnan tudta volna Laci,hogy csupa fiatalabbak közé megy be? Szerintem Ők nem nézhettek már belőle részleteke,ami előtt mondták nekik,hogy beköltözhetnek,meg nem is mondták el neki szerintem,hogy csupa fiatalabb korosztály lesz csak körülötte. Semmit nem tudott,csak azt,hogy beköltözhet,de hogy kik vannak bent,csak Krisztián és Zsófi tudta,mert Ők később költöztek be.
16/20 A kérdező kommentje:
Meg mondták is,hogy előtte valami hotelben vannak elszállásolva,amíg be nem költöznek. Így nem láthatják a műsort.
17/20 A kérdező kommentje:
Szóval inkább a szerkesztőkön múlt,hogy betették tizen meg huszon évesek közé.
#15 - Ugyan már, a VV-ről mindenki tudja, hogy nem idősek klubja van odabenn, ehhez még egy adást sem kellett megnézni a 6.szériából, elég volt a többi szériából kiindulni.
2014. jan. 28. 15:15
19/20 A kérdező kommentje:
Az igaz,de azért 30 felett voltak már jócskán,meg huszon évesek közül sem max 23.
Ez van, az életben nem lehet mindent előrelátni, néha az adott pillanatban kell alkalmazkodni, a VV meg pláne erről szól.
Amúgy ironikus, nem ? A 4.szériában is Laci volt a 40 éves, aki nem találta helyét a villában. Szomorú vége is lett a dolognak.
2014. jan. 28. 16:05
Kapcsolódó kérdések: