Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi lehetett az amit küldtek...

Mi lehetett az amit küldtek nekem postán?

Figyelt kérdés

nem tudom hogy de a füzeteim között találtam egy értesítés küldemény érkezésről-szelvényt, amiért nem mentem el, és már 2 hónapos, nem tudom mi lehet az és hogy neme küldtek újat hogy voltam-e már érte,

És arra lennék kiváncsi hogy hogy tudnám kideríteni? hogy átvettem-e már és hogy milett volna az és honnan???

voltam a postán ott a savanyújóska nő :D nem segített semmit............

2014. jan. 21. 20:20
 1/1 anonim ***** válasza:
59%
Az értesítőn rajta kellen lenni, hogy ki volt a feladóaz alapján lehet valami sejtésed, hogy mi lehetett a küldemény. Hivatalosín annyit tehetsz, hogy a posta az értesítőn lévő azonosítószám alapján meg tudja mondani, hogy a küldeményt mikor adták fel és mi lett a sorsa. Nem savanyújóskaság kérdése, de egy átlag postás napi szinten több száz küldeményt lát. Nem fog és nem is feladata emlékezni arra, hogy hónapokkal ezelőtt kinek milyen küldeménye volt.
2014. jan. 21. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!