Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Lessz Violetta 2. évad?

Lessz Violetta 2. évad?

Figyelt kérdés
Lehet hogy buta kérdés,mért még az 1. évadot is hibássan adják le :D de szerintetek lessz majd 2.évad? én nagyon reméllem mert nagyon szeretem
2014. jan. 23. 19:53
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
iGEN LESZ :D Szinkronizálva is lesz, a Disney Channelon, 2014 Szeptember 22-én. És igen, Tomás nem lesz benne,majd csak a 3. évadban..és jön egy új srác Diego. aki amúgy Gregorio fia, de erről csak Ludmilla tud. És Diego meg Ludmilla szövetkeznek arról..hogy Diego ne engedje Leónt Vilu közelébe.! Ezért nem jár Vilu meg León,mert Ludmilla szépen elintézte.Csak majd mikor az évad vége fele mennek fellépni Madridba(Vilu,León,Diego,Francesca)akkor videó chatel Diego és Ludmilla, és arról van szó hogy Diego ne engedje Leónt Vilu közelébe,mert ha a közelébe engedi akkor Ludmilla elmondja mindenkinek hogy Diego Gregorio fia! Egyébként azt nem tudom hogy Diego tényleg szerelmes Viluba,vagy csak azért van/volt vele mert Ludmilla megzsarolta.És Ludmilla pedig onnan tudja hogy Diego a fia Gregorionak,mert látta a közös tetovállásukat! Ha valamit még tudni akarsz,vagy akartok akkor írjatok Googlen: Nikolett Horváth/ egy rózsaszín pulcsis lány a profil/, sok mindent tudok a 2-3. évadról is ;)
2014. júl. 19. 17:40
 32/41 anonim válasza:
És Angie és Hernan (vagy hogy írják) ??? Velük mi lesz? Hisz vilu apja belátta hogy Angie-nek igaza volt, és ahogy néztem amíg vilu énekelt fél szemmel rá figyelt.
2014. júl. 21. 17:17
 33/41 anonim válasza:
egyébként láttam olyat, hogy Vilu meg ez az új srác, klippet vesznek fel, a srác meg lekapja vilut mikor ő megbotlik. és Leon meg beduzzog. (antilogika)
2014. júl. 21. 17:18
 34/41 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lesz Violetta 2. Magyar premierje 2014.szeptember.22.-én lesz a DisneyChannel műsorán.

Violetta 2 új szereplők: -Marco Francesca pasija

-Diego Violetta fiúja

-Lara Leon barátnője

-Jackie új tánctanár a Studioban

-Esmeralda Germán új barátnője

Kb. 2.évad közepénél Angie elmegy.Violetta a vége felé szakít majd Diegoval mert Leon felveszi vidóra ahogy Ludmilla azt mondja Diegonak, hogy ha nem választja Leont és Violettát ketté akkor mindenknek elmondja, hogy Diego Gregorio fia.Ekkor Violetta szét lesz törve de Leon bevallja neki, hogy még mindig szereti és újra együtt lesznek.Esmeralda pedig úgy jön a képbe, hogy Jade felbéreli őt, hogy csábítsa el Germánt,és vegye el a pénzét.Ez sikerül is de amikor eljön az esküvő napja Jade rájön, hogy ő még mindig szereti Germánt így az esküvő félbeszakad.

Röviden ennyi illetve lesz 3.évad is ha szeretnétek tudni miről szól privátban írjatok!

2014. aug. 11. 14:30
 35/41 Koczur Adrián ***** válasza:
Hányszor kell még elmondanom: NEM LESZ BENNE A 3.ÉVADBAN SE THOMAS!!!! És nem szeptember 22.-én haem 15.-én kezdődik és lesz 3.évad is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. aug. 12. 09:27
 36/41 qktqkt ***** válasza:

a 2. évad spanyolul:

www.dailymotion.com/user/webaliados/10 ---> 1, 2 rész

www.dailymotion.com/user/webaliados/8 ---> 3, 4, 5 rész

www.dailymotion.com/user/webaliados/6 ---> 6-21 rész

www.dailymotion.com/user/webaliados/5 ---> 22-39 rész

www.dailymotion.com/user/webaliados/4 ---> 40-56 rész

www.dailymotion.com/user/webaliados/2 ---> 57-64 rész

www.dailymotion.com/user/webaliados/1 ---> 65-80 rész

a 40. résztől kicsit torzít, de elviselhető... :)

Ja, és Tomas NINCS benne a 2. évadban!!!

2014. aug. 21. 10:24
 37/41 anonim ***** válasza:
A 2. évad nálunk nemsokára kezdődik. Egyébként csak úgy mondom, hogy a lesz, az 1 sz-szel van... Tudod, olyan sose lesz, hogy a lesz, 2 sz lesz! :D
2014. aug. 23. 18:43
 38/41 lalakakaka válasza:
Holnap kezdődik! :D :)
2014. szept. 21. 21:58
 39/41 Anita19890123 válasza:
A Wikipédia Október 20.- át ír magyar premierre. Elvileg Október 20- án lesz a második évad első része magyarul sugározva a Disney Channelen. :)
2014. szept. 23. 11:30
 40/41 anonim válasza:
leeesz most oktober 20-án most mondták a tvben !! ^^
2014. szept. 30. 20:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!