Lessz Violetta 2. évad?
Figyelt kérdés
Lehet hogy buta kérdés,mért még az 1. évadot is hibássan adják le :D de szerintetek lessz majd 2.évad? én nagyon reméllem mert nagyon szeretem2014. jan. 23. 19:53
11/41 anonim válasza:
Igen lesz!!
Tomas nem lessz benne a második évadba és örülök is neki.
Leon összejön Laraval Vilu meg Diegoval.Deiego össze szövetkezik Ludmilával Leon rá jön
és vilu meglát egy video felvételt Leon telojába és szakit Diegoval. A második évadba is Leont
választja Vilu mert igazából őt szereti.
Lényegében Vilu és Leon egymást bosszantják miközbe Szeretik egymást és együtt akarnak lenni.
Az első évad M.O-on elvileg 2014.június 24-én lesz vége és a második évadot 2014 őszén kezdik el vetíteni. Reméljük leadják :)
12/41 anonim válasza:
Tomas hol lesz a 2. évadban??? És ki az az új lány???
13/41 anonim válasza:
jajj, annyira utálom Tomast és Diegot is! Violettának Leonnal kell járnia, mert ők összeillenek. És tök jó, mert a 2. évad úgy ért véget, hogy Leon megcsókolja Vilut!! <3 <3
14/41 Luji88 válasza:
Szija, nem csak hogy lesz 2.évad, harmadik évad is lesz :))
15/41 Koczur Adrián válasza:
Az első évad vége nem június, hanem május 30.
A második évad feltehetőleg ezen az éven lesz.
A harmadikot most forgatják, az csak magyarul talán 2015-re
lesz várható.
16/41 Koczur Adrián válasza:
És sok minden újdonság lesz a 2.évadban!
17/41 anonim válasza:
Az első évadnak most egy hét múlva lesz vége és én amúgy Tomasos vagyok, hiszen belé szeretett bele előbb és Leon pedig Ludmillával volt és úgy viselkedett mint Ludmi.
18/41 anonim válasza:
A 2. évadban Leont választja a csaj, de megjelenik egy Diego nevű gyerek, és megint szerencsétlenkedik. Mármint Violetta szerencsétlenkedik. És Diegoval fog járni... Ronda egy gyerek az de mindegy...
19/41 anonim válasza:
#11/18, a Violettának a Disney csatornán már vége van.
20/41 anonim válasza:
de ti hol láttátok már a 2.évadot, hogy így tudjátok mi van benne?? kérlek segítsetek, mert én nem találom sehol:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!