Lessz Violetta 2. évad?
Sziasztok!
Az 1. évadnak május 30.-án lesz vége. A műsort a Disney Channel -en vetítették és a végén a Violetta nem csókolta meg se a Leont ,se a Tomast. Csak a Tomast amikor esett az eső. A 2. évadban nem lesz Tomas csak néha amikor elbúcsúzik és amikor néha meglátogatja őket. Az új csajnak tetszik Leon. Leon járni fog vele ,hogy féltékennyé tegye Violettát de aztán szakít a másik lánnyal. Violetta is járni fog Diego-val ,de állítólag Diego szövetkezik Ludmival. Ludmi és Federico állítólag egymásba szeret. Violetta azt hiszi szereti Diego-t ,de valólyában ő Leont szereti ,féltékennyé akarja tenni Leont.
Én egyet nem értek: A Diego és a Ludmilla milyen videót dugdosnak vagy miben szövetkeznek vagy mi??
Én mondtam hogy május 30.!
De nem toom, jővöhéten is lesz Violetta, talán az élső évad lesz egész nyáron ismétlés? Engem nem érdekel csak tudni akarnám, mert sokat nézem a Disney-et és nem akarom hogy egész nyáron este 18.00-tól is ugyanaz legyen.
Lesz masodik évad,Elvileg szept.22tol.
fent van a Wikipédián is:)
es Tomás télleg n lesz benne,orulok is.
én a sorozat elején Tomás párti voltam de amikor azt hitte hogy vissza kell menni Madridba es azt mondta Vilunak h szerencse h nem kezdődött el semmi Köztük Elkezdtem megutalni.amikor Leon a 34. Reszbe megcsókolta Vilut meg akk is inkabb Tomas kedveltem de amikor összejött Ludmilaval es azt mondta h Vilu számára halott a végleg megutaltam.azota 100% ig Leon párti vagyok es mar most utalom diegot es Larát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!