Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Lessz Violetta 2. évad?

Lessz Violetta 2. évad?

Figyelt kérdés
Lehet hogy buta kérdés,mért még az 1. évadot is hibássan adják le :D de szerintetek lessz majd 2.évad? én nagyon reméllem mert nagyon szeretem
2014. jan. 23. 19:53
1 2 3 4 5
 21/41 ByDavesZ válasza:
Ti eszesek ma lett vége az 1.évadnak 1 2 szerintem meg frederikóval illik össze a csaj ez egyértelmű xd
2014. máj. 30. 23:54
 22/41 anonim válasza:
Sajnos Thomas is benne lesz a 2. évadban csak nem végig. gondolom meglátogatja a többieket :/
2014. máj. 31. 21:27
 23/41 andi31 válasza:

Sziasztok!

Az 1. évadnak május 30.-án lesz vége. A műsort a Disney Channel -en vetítették és a végén a Violetta nem csókolta meg se a Leont ,se a Tomast. Csak a Tomast amikor esett az eső. A 2. évadban nem lesz Tomas csak néha amikor elbúcsúzik és amikor néha meglátogatja őket. Az új csajnak tetszik Leon. Leon járni fog vele ,hogy féltékennyé tegye Violettát de aztán szakít a másik lánnyal. Violetta is járni fog Diego-val ,de állítólag Diego szövetkezik Ludmival. Ludmi és Federico állítólag egymásba szeret. Violetta azt hiszi szereti Diego-t ,de valólyában ő Leont szereti ,féltékennyé akarja tenni Leont.

Én egyet nem értek: A Diego és a Ludmilla milyen videót dugdosnak vagy miben szövetkeznek vagy mi??

2014. jún. 1. 10:05
 24/41 anonim válasza:
2014. jún. 10. 16:46
 25/41 anonim válasza:
kiderül hogy diego gregorio fia!és diego chatba mondja el ludmillának aztán leon levideozza!majd szól vilunak
2014. jún. 10. 16:48
 26/41 Muzsnyai Virag válasza:
Ezen a hetén lessz vège ujböl. Egyszer vège lett ès ujból elkezdtek nem tudom a 65 rèsztöl ès ahogy a neten láttam a jövöhèten kezdik az egèsz elsö èvadod megint. :(
2014. jún. 16. 13:56
 27/41 Muzsnyai Virag válasza:
Ird be a google ba hogy diesny tv müsor. Ès fent vàlaszd ki a jövöhetet.
2014. jún. 16. 14:13
 28/41 Koczur Adrián ***** válasza:

Én mondtam hogy május 30.!

De nem toom, jővöhéten is lesz Violetta, talán az élső évad lesz egész nyáron ismétlés? Engem nem érdekel csak tudni akarnám, mert sokat nézem a Disney-et és nem akarom hogy egész nyáron este 18.00-tól is ugyanaz legyen.

2014. jún. 22. 19:02
 29/41 anonim válasza:

Lesz masodik évad,Elvileg szept.22tol.

fent van a Wikipédián is:)

es Tomás télleg n lesz benne,orulok is.

én a sorozat elején Tomás párti voltam de amikor azt hitte hogy vissza kell menni Madridba es azt mondta Vilunak h szerencse h nem kezdődött el semmi Köztük Elkezdtem megutalni.amikor Leon a 34. Reszbe megcsókolta Vilut meg akk is inkabb Tomas kedveltem de amikor összejött Ludmilaval es azt mondta h Vilu számára halott a végleg megutaltam.azota 100% ig Leon párti vagyok es mar most utalom diegot es Larát.

2014. júl. 3. 15:23
 30/41 anonim ***** válasza:
tomas nem jön vissza,azt mondják de jön vki új de león elveszi vilolettát feleségül... :c
2014. júl. 13. 11:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!